Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SEYHAN SOL SAHİL SULAMA BİRLİĞİNİ BABALARININ ÇİFTLİĞİNE BENZETMİŞLER

SEYHAN SOL SAHİL SULAMA BİRLİĞİNİ BABALARININ ÇİFTLİĞİNE BENZETMİŞLER

Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği’ndeki skandalların ardı arkası kesilmediğini hergün Kamuoyuna duyurmamıza rağmen Birlik Başkanı İbrahim Atar’ın rahat davranışları dikkatlerden kaçmıyor.

SEYHAN SOL SAHİL SULAMA BİRLİĞİNİ BABALARININ ÇİFTLİĞİNE BENZETMİŞLER 

 

Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği’ndeki skandalların ardı arkası kesilmediğini hergün Kamuoyuna duyurmamıza rağmen Birlik Başkanı İbrahim Atar’ın rahat davranışları dikkatlerden kaçmıyor.

Göreve geldiğinden buyana önce Makam odası bir personel tarafından yakıldığı sonra Birlikte Çalışan yaklaşık 85 personel’i Birliğin parası var ancak Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe’nin kurum zarara uğratılıyor diyerek personel ve Bölge Müdürünü karşı karşıya getirdiği ileri sürülerek her gün yeni vukuatı gün yüzüne  çıkmaya devam ediyor.

Bugünkü iddia ise 2023 yılından sonra Kurumda doğrudan teminle verdiği ihalelerde burnumuza pis kokular geliyor.

Kurumun temizlik ihalesi,Bakım ve Araç kiralama ihalelerinde birilerinin Kurum Başkanı ile Devleti zarara uğrattıkları göz önünde olurken DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğünden ses çıkmaması ise Bölge Müdürünün de siyasi Baskı altında olduğu yorumlanıyor. 

 6 Şubatta Yaşanan Deprem Felaketi nedeni ile  bazı kurumların araçları ücretsiz gönüllü çalışırken işi fırsata çevirdiği iddia edilen  Birlik Başkanıve birlikte çalışan bir kişinin aile şirketine ait  Bir araç firmasından yaklaşık 10 aracı uçuk fiyatlarla devlet adına kiralaması Kurum içerinde konuşuluyor.

 KANUNSUZ İŞLERİN MİMARI OLDU.

Kanunsuz işlerde artık mimarı olduğu çevrede konuşulan Birlik Başkanı Akar yakıt İhalesinde ihale şartlarına uymadığı iddia edilirken Akar yakıt firmasıyla Kurum arasında imzalanan ödeme cetveline uymadığı ödeme günü gelmeden ödemeyi erken firmaya yapmasında kafalarda soru işareti bırakırken Birlik Başkanı İbrahim Atar’ın  ise Deprem sonrası bu akaryakıt istasyonunda kendisine kalıcı özel bir oda  firma sahibi tarafından yaptırdığı iddialar arasında  

 Her gün yeni bir skandallara imza atan  Başkan Atar’ın maceraları bununla da kalmıyor.

Kendisini kurnaz sanıp karda  yürüdüğünü düşünen kurnaz tilki misali DSİ Yetkililerini uyuta bilir ancak Kamuoyunu uyutamaz.

 Şimdi sayın Atar’a soruyoruz.

2023 yılında ihaleye verdiğiniz kişiler sizin orada çalışan Personellerinizin yakını mı?

Devletin işlerin görmek için size tahsisi edilen araçları bazı Personellerin özel işlerinde  kullandıkları doğru mu?

Yoksa Cumhur ittifakına yakın Milletvekillerinin ismini kullanarak Makamda iş mi yaptırılıyor?

Sizin bu kişilerle çıkar ilişkileriniz nedir?

 Makam odanızı yenilerken 400 bin liralık mobilya alımı için ihale ihale yapmadan yasa ve mevzuat önünde suç işlediğiniz bu konuda  aylar geçmesine rağmen bir açıklama niçin yapmadınız ?

 

Geçtiğimiz Ramazan ayında yani Müslüman aleminin en kutsal günlerinde sevgilisi ile birlikte alkollü bir şekilde üstelik devletin resmi aracıyla sulama kanalına uçan araçta kimler vardı? Gece yarısı gizlice yapılan kurtarma operasyonundan sonra resmi plakalı araç nerede kimlerin himayesinde saklanıyor? Kaza anında araçta Birlik başkanının, sevgilisinin ve alkollü birlik müdürünün olduğu doğru mu? Çiftçinin alın terinden alınan araç neden o saatte özel işlerde kullanıldı? Araç şu an nerede ve fiziki durumu nasıl? İdialar yalan- yanlış derseniz, aracın ekspertiz raporunu belgeleyebilir misiniz?

Haberin Devamı gelecek 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı