Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SEYHAN SOL SULAMA BİRLİĞİ BİTTİ ŞİMDİDE MAKİNE İKMAL DONATIM MÜDÜRLÜĞÜNDE PİS KOKULAR YÜKSELİYOR.

SEYHAN SOL SULAMA BİRLİĞİ BİTTİ ŞİMDİDE MAKİNE  İKMAL DONATIM MÜDÜRLÜĞÜNDE PİS  KOKULAR YÜKSELİYOR.

DEVLETİN PARALARIYLA  MUTLU SON  MASAJ SALONLARINDA KEYİF YAPIYORLAR

DEVLETİN PARALARIYLA  MUTLU SON  MASAJ SALONLARINDA KEYİF YAPIYORLAR

  Yıllardır ADANA DSİ 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı bazı kurum ve Müdürlüklerinde yapıldığı iddia edilen usulsüzlükleri ve yolsuzlukları gündeme getiren gazetemiz tarafsız ve ilke bir şekilde habercilik anlayışı ile Devletin önemli bir kurumunda yüz kızartıcı işleri yapan kişilerin ensesinde olduğumuzu bir kez daha Kamuoyuna duyuruyoruz.Müfettişlerin su yolu yaptığı Adana 6. Bölge Müdürlüğünde yılı dolmadan görevden alınan  Bölge Müdürlerinin bile hızına yetişmedikleri bölge müdür yardımcısı Bekir Pehlivan ve Bazı Şube müdürlerinin dosyasını gündeme getirmeye devam  ediyoruz.

ŞUBE MÜDÜRÜ BU REZİLLİKLERİ GÖRMEZDEN Mİ? GELİYOR YOKSA İŞİNE Mİ? GELİYOR

 

Gün Geçmiyor Ki Adana Devlet Su İşleri Makine İkmal Donanım Şube Müdürlüğünde Olaysız Bir Gün Geçsin İşte Yine Bir İddia Daha Makine İkmal Mazot İkmal Sorumlusu  Baş Şoför Ve Yardımcısı Yine Bu Şahısların Hafta Sonu Mesaili İşe Yolladığı Kişiler Devletin Resmi Hizmet Aracıyla Mersin'de bir  Masaj Salonuna Gidip Halk Arasında Mutlu Sonlu Tabir Edilen Buralarda Ne Gibi Bir Fuhuş Pazarlığı Dönüyor? Para Karşılığı Neler Yapılıyor? Bunların Arkasında Kimler Var? Hangi Mühendis Bunlara Göz Yumuyor? Ve Yine Geçtiğimiz Günlerde Gündeme Getirdiğimiz Makam Odalarında İçkili Aleme Neden Ses Çıkarılmıyor? Neden Bu Şahıslar Hali Hazırda Görevine Devam Ediyor.?bu iddialar kurum tarafından yenilir yutulur veya sümen altı olacak bir olay değil.

Başka bir iddia İse  Dsi Makine İkmale Alınan Yüksek Fiyatlı Parçalar Aynı Parçanın Birebir Ayni Marka Olmasına Rağmen Belirli Yerlerden Yüksek Fiyata Alması Dikkat Çekiyor Devleti Zarara Uğratma Olamasa Gerek Belli ki Birileri Buralardan Rant Ve Haksız Kazanç Elde Etmekte Bu kadar Habere Rağmen Hiçbir Şekilde Sessizlini Bozmayan Dsi Makine İkmal Şube Müdürü Konulara Sessiz Kalışı Kafalarda Soru İşareti Bırakıyor Bakalım İlerleyen Günlerde Çiçeği Burnunda Yeni Adana Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Bu İddialara Sessiz mi? Kalacak Yoksa Görevden Almalar Başlayacak mı? Devlet Su İşleri Makine İkmal Sorumluları Hesap Verecek mi? İlerleyen Günlerde Bunu Gözlemleyeceğiz....

 

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli