Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Seyhan, yaş almışları unutmadı

Seyhan, yaş almışları unutmadı

Yaş almışlara çiçek ve hediyeleri sunuldu

“Yaslilar Günü”nde gönül aldilar

Seyhan Belediyesi Sosyal Isler Müdürlügü ekipleri, Yasi ilerleyen nüfusun artis hizina paralel olarak yas almislik ve yasli sagligi konularinda farkindalik yaratmak amaciyla her yil 1 Ekim’de kutlanan “Dünya Yaslilar Günü” dolayisiyla yas almislari evlerinde ziyaret ettiler.  

Saglik ve Evde bakim hizmeti veren ekiplerle birlikte gerçeklestirilen ziyaretlerde ilk olarak Ali Dede Mahallesinde tek basina yasayan 75 yasindaki Gülsen Meral ziyaret edildi. Ziyarette Gülsen Meral’e karanfil sunularak “Yaslilar günü” kutlandi. Evde bakim ve saglik hizmetinden de faydalanan Meral, ziyaret karsisinda oldukça duygulandi. Sosyal Isler Müdürlügü ekiplerine yasamindan kesitler aktaran Gülsen Meral,  hediyeler ve karanfil için tesekkür etti.

YAS ALMISLARA YASAMLARINI KOLAYLASTIRACAK HEDIYELER

Sosyal Isler ekibi daha sonra Yesilyurt Mahallesinde bulunan yas almislari ziyaret etti. Ekip üyeleri, burada yas almis Naime Alabalik’a karanfil ve hediyeleri sundu. Yas almislarin talep ve önerilerini de dinleyen ekip üyeleri Baskan Akif Kemal Akay’in selamlarini iletti. Bu arada ilerlemis yasindan kaynaklanan hastaliklar nedeniyle yürüyemeyen Alabalik’a da yasaminin kolaylasmasi adina tekerlekli sandalye verildi.

Yaslilar Günü” dolayisiyla Seyhan Belediyesi Sosyal Isler Müdürlügü gün boyu yas almis vatandaslari evlerinde ziyaret ederek çiçek ve hediyelerini sundu. Yas almis bireyler kendilerini unutmadigi için Baskan Akif Kemal Akay’a tesekkür ettiler

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı