Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan'da 2021 hizmet yılının yol haritası netleşiyor

Seyhan

Seyhan'da 2021 hizmet yılının yol haritası netleşiyor

Birlikte yönetiyor, birlikte basariyoruz” düsüncesiyle Muhtarlarin ve Halkin yönetimde söz sahibi olmasini saglayan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, 2020’de oldugu gibi 2021 hizmet yilinda da yapilacak öncelikli hizmetleri belirlemek amaciyla Aydinlar ve Baris Mahallelerinde Muhtarlar ve Halkla bir araya geldi.

 

 Açik havada bölge mahalle muhtarlari toplantisi veya muhtarlari ziyaret seklinde gerçeklesen 2021 yili hizmet önceliklerini belirleme ziyaretlerine Baskan Akif Kemal Akay disinda, Belediye Baskan Yardimcilari ile ilgili birim Müdürleri katildi. Ilk olarak Aydinlar Mahallesine giden Baskan Akay ve beraberindekiler Muhtar Eyvaz Tuna ile bölge halkini ziyaret etti.

 

BASKAN AKAY AYDINLAR MAHALLESINDE

Pandemi önlemlerine uygun olarak maske, mesafe kurallarina uyulan toplantida, Aydinlar Mahallesi Muhtari Eyvaz Tuna, mahallede önemliden önemsize dogru yeni veya yenilenmesini arzu ettigi hizmetleri aktardi. Çevrede bulunan vatandaslar da, yapilan hizmetler nedeniyle Baskan Akay’a tesekkür ederken, hizmette öncelikler konusunda görüslerini aktardilar. Baskan Akay ise mevcut bütçe ile halkin ihtiyaç duydugu ve belirttigi en önemli hizmetten, önemsize dogru sirali sekilde is ve islemlerin yapilacagini kaydetti.

 

BASKAN AKAY BARIS MAHALLESINDE

Baskan Akay ve beraberindekiler daha sonra Baris Mahallesine geçti. Baskan Akay, Baris Mahallesi Muhtari Özkan Ökdem ile vatandasla bir araya geldi. Baris Mahallesi Muhtari Özkan Ökdem Baskan Akay’a,  yapilan hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Muhtar Ökdem, yeni dönemde mahallesinde öncelikli olarak ihtiyaç duyulan veya yenilenmesini talep ettigi hizmetleri aktardi. Mahalle sakinleri de Baskan Akay ile sohbet ederek, yil içinde yapilmasi planlanan is ve islemlerle ilgili görüslerini aktardi.

 

“MUHTARLAR VE HALKIN YÖNETIMDE SÖZ SAHIBI OLMASINI ÖNEMSIYORUZ”

Baskan Akay da, muhtar ve mahalle sakinlerine katkilarindan dolayi tesekkür etti. Muhtar ve halkin yönetimde söz sahibi olmasinin kendilerine hizmet sunumunda büyük katki ve kolaylik sagladigini ifade eden Baskan Akay söyle konustu;

Aydinlar ve Baris Mahallelerimizde bir kez daha gördük ki; sorunlari en iyi, yasayanlar biliyor. Bu nedenle Muhtarlarin, halkin ve diger sivil toplum kuruluslarinin yönetimde söz sahibi olmasini önemsiyoruz. Mahallede kimin yardima ihtiyaci var, hangi hizmet öncelikli bunu en iyi muhtar ve burada yasayanlar biliyor. Bu istisareler sonucunda biz de en öncelikli hizmetten baslayarak hizmet sunumunu, en yardima muhtaç yurttasimiza da Sosyal Yardimlarimizi ulastirabiliyoruz. Bu konuda bize katki veren tüm muhtar ve halkimiza tesekkür ediyorum”

 

ÇOCUKLAR HEDIYELERINI ALDI

Baskan Akay, Belediye bürokratlari ve Muhtarlar daha sonra mahallelerdeki hizmet alanlarinda inceleme yapti. Baskan Akay Mahallelerde karsilastigi çocuklara da çesitli hediyeler verdi. 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli