Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

SEYTİM Seyhan'ın gurur kaynağı...

SEYTİM Seyhan

SEYTİM UNCHR’NİN TÜM DÜNYADAKİ İYİ UYGULAMALARI ARASINDA YER ALDI

SEYTIM UNCHR’NIN TÜM DÜNYADAKI IYI UYGULAMALARI ARASINDA YER ALDI

Bireylerin teknolojik gelismeleri yakindan takip edip egitim alabildigi, ürettigi yenilikçi fikirleri hayata geçirebildigi Seyhan Belediyesi Teknoloji ve Inovasyon Merkezi (SEYTIM) Birlesmis Milletler Mülteciler Yüksek Komiserligi (UNHCR) tarafindan tüm dünyada “Iyi Uygulama” örnekleri arasinda gösterildi. SEYTIM’in çok kisa süre içerisinde kurulus amacina ulastiginin altini çizen Baskan Akif Kemal Akay, “Gururlu ve çok da mutluyuz” dedi.

 

GENÇLER IÇIN CAZIBE MERKEZI HALINE GELDI

Baskan Akay’in farkli yas gruplarindan farkli birikime sahip bireyleri, yenilik ve teknoloji ile bulusturarak bilim ve teknolojiyi toplum için anlasilir ve ulasilir bir hale getirmeyi hedefleyerek hizmete açtigi SEYTIM, açildigi günden itibaren özellikle gençler için cazibe merkezi haline geldi.

ADANA’DA BIR ILK

Egitim, tasarim ve üretim alanlarinda hizmet vermek üzere kurulan ve gelismis teknolojik altyapi ve imkânlara sahip SEYTIM, bünyesinde Adana’da ilk kez, tasarim atölyeleri, programlama atölyeleri, elektronik proje atölyeleri, görsel içerik atölyeleri, tarimda inovasyon, e-spor ve sanat gibi birçok iddiali teknolojik alani barindiriyor.

 

ÜRETEN BELEDIYECILIGIN LOKOMOTIFI OLMA YOLUNDA

Planlanan egitim ve gelisim programlariyla yaratici fikirlerin hayata geçirebildigi ve katma degeri yüksek ürünlerin elde edilebildigi SEYTIM,  Seyhan Belediyesi’nin üreten belediyecilik anlayisinin lokomotifi olma yolunda ilerliyor.

UNCHR’NIN IYI UYGULAMA ÖRNEKLERI ARASINDA YER ALDI

Ayrimsiz tüm bireylerin ücretsiz olarak yararlanabildigi SEYTIM, Birlesmis Milletler Mülteciler Yüksek Komiserligi (UNHCR) tarafindan tüm dünyadaki “iyi uygulama” örnekleri arasinda gösterildi.

GURUR VERICI

UNCHR’nin web sitesinde SEYTIM’in kurulus amaci, gerçeklestirilen faaliyetler hakkinda detayli bilgiler Ingilizce olarak okuyuculara aktarilirken Baskan Akay, SEYTIM’in çok kisa süre içerisinde kurulus amacina ulasmasinin gurur verici oldugunu söyledi. Akay, “Projemizi ‘iyi uygulama’  unvanina layik gördükleri için UNHCR Türkiye Temsilcisi Philippe Leclerc ve degerli ekiplerine çok tesekkür ederiz” diye konustu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı