Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Şiddet mağduru kadın 3 çocuğuyla sokakta yaşıyor

Şiddet mağduru kadın 3 çocuğuyla sokakta yaşıyor

3 çocuk annesi Münevver Gümüş, eşinden şiddet gördüğü için çocuklarıyla sokakta yaşıyor.

Alinan bilgilere göre, Münevver Gümüs, esi Ümit Gümüs'ten sürekli siddet gördügünü, esinin alkolik oldugunu ve kendisini sürekli darp ettigini ileri süren 3 çocuk annesi kadin, esinin kendisini ve çocuklarini eve sokmadigini söyledi. Daha önce kadin siginma evine gittigini ve orada kalici olarak barinamadigina deginen Gümüs, içinde giyeceklerinin bulundugu posetlerle park ve sokaklarda yasamaya basladi. Gidecek yerinin ve maddi gelirinin olmadigini ifade eden 11, 8 ve 2 yaslarinda 3 çocugu bulunan anne Gümüs, yetkililerden yardim bekliyor.

“Çok zor durumdayim” 

Esinin kendisini eve almadigini ileri süren Gümüs, zor durumda oldugunu söyleyerek, “Esim bana sürekli siddet uyguluyor. Kadin siginma evinde de kaldim ama orasi kalici degil. Gidecek, siginacak bir yerim yok. Çok zor durumdayim. Çocuklarimla birlikte aç susuz sokakta kaldim. Sayin Cumhurbaskanimizdan, Fatma Sahin'den çocuklarimla kalacak bir ev istiyorum. Allah rizasi için bize yardim etsinler. Maddi bir gelirim de yok. Annem babam da ölü. Seker hastaligim var, rahatsizliklarim var. Yetkililerden yardim bekliyorum” dedi.

“Allah rizasi için Münevver'e yardim edilsin” 

Çocuklariyla zor sartlar altinda yasayan Gümüs'e yardim edilmesini isteyen Gümüs'ün yakini Gülseren Durmus da, “Münevver zor durumda. Çocuklariyla beraber çaresizce yardim bekliyor. Yetkililer bu kadina yardim elini uzatsinlar. Münevver'i kocasi eve koymuyor, içip içip dövüyor. Bizim de maddi durumumuz iyi degil. Münevver'i ve çocuklarini barindiracak bir yerimiz yok. Benim yüregim yaniyor” diye konustu.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı