Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Şikayetini geri çekmedi diye 5. kattan attı

Şikayetini geri çekmedi diye 5. kattan attı

Şikayetini geri çekmedi diye 5. kattan attı

Iddiaya göre Kader T.'nin eski sevgilisi Selman T., kendisi hakkinda sikayetçi olan Kader T. ile sikayetini geri çekmesi için tartismaya basladi. Selman T., istegi geri çevirilince çilgina döndü. Önce Kader T.'yi darp edip evdeki esyalari kirip döktü. Öfkeli adam, hizini alamayarak kadinin 6 yasindaki Pekinez cinsi köpegini 5. katta bulunan evin balkonundan asagiya atarak ölümüne sebep oldu. O anlar binanin güvenlik kameralarina an be an yansidi.

Köpegi ölen Kader T., “Ayin 2'sinde beni darp ettigi için Selman T. hakkinda sikayetçi olmustum. Dün sabah saatlerinde evime geldi. 'Sikayetini geri alacak misin?' dedi. Bende olumsuz yanit verince saat 11.00 siralarinda beni darp etti ve evi dagitti. Daha sonra köpegime tekme attigini gördüm. Bana, ‘Ya sikayetini geri alirsin ya seni öldürürüm ya da sevdiklerine zarar veririm' dedi. Ben sok içerisindeyken köpegimi aldigini ve balkondan attigini gördüm” dedi.
 

Sevgilisi Selman T.'nin daha önce de köpegini binanin apartman bosluguna attigini belirten Kader T., “Sabah köpegi disariya çikarirken apartman bosluguna atti ve köpegimin disleri kirildi” dedi.

Kader T.'nin yan binasinda oturan komsusu Sevgi Çiftçi ise, “Bir ses geliyordu. Disari çiktik baktik ses oradan geliyor. Adam mavi bir sey bagladi köpege. Köpegi atti. Önce köpek mi çocuk mu çikaramadim. Ses geldi ama. Baktim köpek yerde kivraniyor, hemen suyu alip kostum ve agzina su verdim. Kader abla bagirdi ‘Köpegim yasiyor mu?' diye. Gelemiyordu, çünkü ayaklari titriyordu. 'Evet yasiyor' dedim. Kucagina alarak apartmana çikti. Köpek buradan giderken yasiyordu” dedi.

Selman T.'nin olaydan sonra evden kosarak kaçmasi ve köpegin düstügü anlar apartmanlarda bulunan güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli