Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Silivri Belediyesi Kardeş şehir oldu...

Silivri Belediyesi Kardeş şehir oldu...

Sarıçam Belediyesi Temmuz ayı olağan toplantısı yapıldı

Sariçam Belediyesi 5393 Sayili Belediyeler Kanununun 20.Maddesi geregince Temmuz 2019’un ilk 5 is günü toplantilari yapildi. Belediye Meclis üyeleri Baskan Bilal Uludag yönettigi toplantilarda 11 gündem maddesini görüsüp karara baglarken Istanbul ili Silivri Belediyesi’nin kardes Sehir olma talebi de oy birligiyle kabul edildi.

 

Belediye Meclis Salonunda gerçeklesen toplantilarda açilis ve yoklamalarin ardindan gündem maddeleri okunarak oylamalari yapildi. Yapilan oylamalar sonunda gündem maddeleri oy birligi ile kabul edildi. Gündem maddeleri arasinda 2. sirada yer alan Istanbul’un Silivri Belediyesi Kardes Sehir olarak kabul edilirken, Çinarli, Bayramhacili, Kargakekeç mahalleleri Kadastro Bilirkisi seçimleri de yapilarak oy birligiyle kabul edildi.

 

Çinarli Mahallesinde bulunan bazi parsellerde yapilan imar degisikligine yapilan itirazlar degerlendirilerek yeniden Imar Komisyon ve Müsterek Komisyona havalesi oy birligiyle kabul edildi. Yine gündem maddeleri arasinda yer alan Sofulu, Boynuyogun, Göztepe ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde 1/1000 ölçekli Uygulamali Imar Plani degisikligi Imar Komisyon ve Müsterek Komisyona havalesi oy birligiyle meclisten geçti.
Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Meclis üyeleriyle her zaman uyum içinde Sariçam ilçesi menfaatleri için çalistiklarini belirterek, Temmuz 2019 ayi içinde alinan kararlarin hayirli olmasi dileginde bulundu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı