Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Sokak hayvanları Çukurova’ya emanet...

Sokak hayvanları Çukurova’ya emanet...

Sokak hayvanları Çukurova’ya emanet...

Çukurova Belediyesi, sokak hayvanlarinin su, beslenme ve bakim ihtiyaçlarini haftanin her günü karsilamaya devam ediyor. Çevreye, dogaya duyarliligi yaninda hayvan sever belediye olarak dikkat çeken Çukurova Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü ekipleri, özellikle sokaga çikma yasaginin oldugu hafta sonlari sokak hayvanlarini besleme çalismalarini yogunlastiriyor.

Pandemi dolayisiyla lokanta ve kafelerin kapali olmasindan dolayi yiyecek bulmakta sikinti yasayan sokaktaki can dostlarin yardimina Çukurova Belediyesi ekipleri yetisiyor. Sokaga çikma yasaginin uygulandigi hafta sonu hayvan severlerin besleme yapamamasi nedeniyle belediye ekipleri yaklasik 50 noktada sokak hayvanlarini besliyor, su ihtiyaçlarini karsiliyor ve gerektiginde bakimini yapiyor. Çukurova Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü ekiplerinin bu özverili çalismasi vatandaslar ve hayvan severler tarafindan takdirle karsilaniyor.

EKIPLERIMIZ 7/24 GÖREVDE

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Can dostlarimiz bize emanet” ifadesini kullanilarak, “Çukurova hayvan sever bir belediye. Görevi olmamasina karsin Adana’da barinagi olan tek ilçe belediyesiyiz. Bunun yaninda ekiplerimiz her gün belirlenen noktalarda besleme yapiyor. Hafta sonlari sokaga çikma yasagindan dolayi bu çalismalarimizi daha da yogunlastirdik. Pandemi nedeniyle lokanta ve benzeri isyerlerinin kapali olmasi sokak hayvanlarinin yiyecek bulmasini güçlestiriyor. Bunun bilincinde olarak çalismalarimizi yürütüyoruz” dedi.

Veteriner Isleri Müdürlügü ekiplerine özverili çalismalarindan dolayi tesekkür eden Baskan Soner Çetin, sokak hayvanlarinin aç kalmamasi için çalismalarin araliksiz sürdürülecegini de vurguladi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli