Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Sokak hayvanları için kısırlaştırma merkezi

Sokak hayvanları için kısırlaştırma merkezi

Çkurova Belediyesi’nden örnek alınacak bir proje daha

Çkurova Belediyesi’nden örnek alinacak bir proje daha

Sokak hayvanlari için kisirlastirma merkezi

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, periyodik olarak yapilan kedi mamasi dagitiminda, hayvan severlere önemli mesajlar verdi. Kedi temali bir park kurulacagini belirten Baskan Çetin, “Bu parkin içinde kediler için bir kisirlastirma merkezi olacak. Saniyorum, bu konularda çalisma yürüten tek ilçe belediyesiyiz” dedi.

Çukurova Belediyesi’nin periyodik olarak gerçeklestirdigi kedi mamasi dagitimi yapildi.

Çukurova Belediyesi bahçesinde yapilan mama dagitimi sirasinda hayvan severlere seslenen Baskan Soner Çetin önemli mesajlar verdi. Hayvan severlere mama desteginin imkanlar elverdigince yapildigini ve bundan sonra bu uygulamanin sürdürülecegini belirten Baskan Soner Çetin, “Hayvanlar insanlarin can yoldaslari. Bu konuda her bireyin ve kurumun duyarli olmasi gerekiyor” dedi.

KEDI PARKI KURULACAK

Veteriner Müdürlügü’nün yeniden yapilandirildigini, hayvanlara anne sefkati ile yaklasilmasi için kadin Baskan Yardimcisi Azime Kocacik’a baglandigini, müdürlüge de Bahar Karabulut’un getirildigini açiklayan Baskan Soner Çetin, “Hayvan severler çok önemli bir görev üstlenmisler. Biz de onlara destek olmaya çalisiyoruz. Kedi temali bir park yapacagiz. Bu parkin içinde kediler için bir kisirlastirma merkezi olacak. Bu tür çalismalar yürüten tek ilçe belediyesiyiz. Bu çalismamizin da örnek olacagini düsünüyorum” seklinde konustu.

SONER ÇETIN’E TESEKKÜR

Baskan Çetin’in konusmasinin ardindan hayvan severlere mama dagitimi gerçeklestirildi. Baskan Soner Çetin, hayvan severlere mamalari kendi elleriyle dagitirken, hayvan severler de bu duyarliligindan dolayi kendisine tesekkür etti. Hayvan severler, mama dagitimi sirasinda Baskan Çetin’le hatira fotografi çektirdi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı