Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Soner Çetin’e anlamlı davet

Soner Çetin’e anlamlı davet

Koca Yusuf Anması ve Yağlı Güreş etkinlerinin yapılacağı Bulgaristan’ın Şumnu kenti Hitrino Belediye Başkanı Nubittin İsmail, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e bu konudaki işbirliği için teşekkür etti. Konuk Belediye Başka

 ve dernek yöneticileri ile birlikte Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret etti.

Koca Yusuf Anmasi ve Yagli Güres etkinliklerinin bu yil 7-10 Eylül tarihlerinde 8’incisinin yapilacagini belirten Nubittin Ismail, “Son iki yildir pandemi dolayisiyla yapamadik. Ancak simdi yeniden gerçeklestiriyoruz. Bunun için çok mutluyuz. Verdiginiz destekten dolayi tesekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler geleneklerimizin yasatilmasi adina çok önemli. Bölgemizde soydaslarimiz çok ilgi gösteriyor. Cihan pehlivani Koca Yusuf’un adini yasatiyoruz” dedi. Hitrino Belediye Baskani Nubittin Ismail, Baskan Soner Çetin’i etkinliklere davet etti.

 

Adana Balkan Türkleri Dernegi Baskani Aziz Sagiroglu da Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’in Balkan Türklerine yaklasimindan övgüyle söz etti. Baskan Soner Çetin’in Türkan Bebek adina park açtigini, Naim Süleymanoglu adina park yapimi baslattigini anlatan Aziz Sagiroglu, her çalismalarinda büyük destek gördüklerini ifade etti.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ise, Nubittin Ismail’e geleneklerin yasatilmasi için gösterdigi çabalardan dolayi tesekkür etti. Baskan Soner Çetin, “Yaptiklarinizdan dolayi biz sizlerle gurur duyuyoruz. Geleneklerimizi yasatiyor, degerlerimize sahip çikiyorsunuz. Biz de soydaslarimiz için elimizden gelen tüm çabayi göstermeye haziriz” seklinde konustu.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli