Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Soner Çetin bahane değil hizmet üretiyor

Soner Çetin bahane değil hizmet üretiyor

Soner Çetin bahane değil hizmet üretiyor

Soner Çetin bahane degil hizmet üretiyor

Koronavirüs salginina ragmen Çukurova Belediyesi olagan belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yürütürken diger taraftan da seçim sürecinde Baskan Soner Çetin’in verdigi sözler yerine getiriliyor. Bir yandan salginla mücadele eden Çukurova Belediyesi diger yandan da Yüzüncüyil Kapali Semt Pazari ve Huzurevleri Semt Kresi gibi projeleri hayata geçiriyor.

Çukurova Belediyesi bir yandan koronavirüsle yogun bir mücadele verirken diger taraftan da olagan belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getiriyor. Baskan Soner Çetin, tüm bunlarin yaninda 31 Mart seçimleri öncesi verdigi sözleri yerine getiriyor.

Dünyayi etkisi altina alan koronavirüs salgini nedeniyle seferber olan Çukurova Belediyesi Baskan Soner Çetin’in talimatiyla diger hizmetleri aksatmiyor. Bu ortamda Baskan Soner Çetin, bir yandan da seçim sürecinde verdigi vaatleri yerine getirmek için yogun mesai harciyor.

YÜZÜNCÜYIL’A MODERN PAZAR

31 Mart yerel seçimlerinde Baskan Soner Çetin’in vaatlerinden biri olan Yüzüncüyil Kapali Semt Pazari insaatinda çalisma yogun bir sekilde sürüyor. Salgin nedeniyle isçilerin sagliginin ön planda tutuldugu çalisma tamamlandiginda Yüzüncüyil Mahallesi Adana’nin en modern semt pazarlarindan birine sahip olacak. Semt pazarinin altinda da vatandaslar için ücretsiz kapali otopark yer alacak. Kapali otopark pazar kuruldugu günlerde trafik sikisikligina da çözüm getirecek.

HUZUREVLERIN’E YENI KRES

Öte yandan Çukurovalilarin büyük ilgi gösterdigi ve çocuklarini göndermek için adeta yaristigi semt kreslerine bir yenisi daha ekleniyor. 6 yilda 7 semt kresine sahip olan Çukurovalilar 8’inci kres için gün sayiyor. Huzurevleri Mahallesi’nde devam eden kres insaatinin kisa zamanda tamamlanmasi ve 9’uncu kresin Mahfesigmaz Mahallesi’nde yapilmasi planlaniyor.

ASFALT ÇALISMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan Çukurova Belediye bu sikintili süreçte asfalt hamlesi baslatmis durumda. Baskan Soner Çetin’in “Çukurova’da asfaltsiz yol kalmayacak” sözünden hareketle Fen Isleri Müdürlügü ekipleri salgina karsin asfalt çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Belirli bir program dahilinde ilçe sinirlari içindeki sorunlu yollara asfalt kaplama yapiliyor.

ÇUKUROVALILARIN HIZMETINDEYIZ

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, her kosulda vatandasin hizmetinde olduklarini belirterek, “Biz bahane degil hizmet üretiyoruz. Halkin sagligi bizim için çok önemli. Bundan dolayi her gün salginla mücadele kapsaminda sokaklar yikaniyor ve dezenfekte çalismalari araliksiz devam ediyor. Ayrica pazar yerlerinde denetimlerimiz sürüyor. Çukurovalilar evlerinde kalsinlar biz onlar için çalisiyoruz” dedi.

Salginla mücadele yaninda hizmetlere de ara vermediklerini belirten Baskan Soner Çetin, “Hiçbir bahanenin arkasina siginmadan seçim sürecinde verdigimiz sözleri yerine getiriyoruz. Olagan belediyecilik hizmetlerini aksatmadan projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Kisa bir süre sonra

Yüzüncüyil Kapali Semt Pazarini açacagiz. Ayrica Huzurevleri Mahallesi Semt Kresi insaati da hizla devam ediyor. Bu projeler tamamlandiginda yenilerini yapmaya baslayacagiz” seklinde konustu



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli