Soner Çetin Çukurova’ya gözü gibi bakıyor

Soner Çetin Çukurova’ya gözü gibi bakıyor

Soner Çetin Çukurova’ya gözü gibi bakıyor

Soner Çetin Çukurova’ya gözü gibi bakiyor

Çukurova Belediyesi ile Dünyagöz Hastanesi arasinda yapilan protokol kapsaminda hem ilçede periyodik olarak göz taramasi gerçeklestirilecek hem de belediye personeli ve birinci derece yakinlari göz tedavisinden ücretsiz olarak yararlanacak. Baskan Soner Çetin, “Hemsehrilerimizin sagligi bizim için her seyden önemli. Bu alandaki çalismalarimiza bir yenisini ekledik” dedi.

Çukurova Belediyesi, Dünyagöz Hastanesi ile göz sagiligi konusunda isbirliginin yolunu açan önemli bir protokol imzaladi.

Baskan Soner Çetin ve Dünyagöz Hastanesi Bashekimi Cüneyt Karaarslan arasinda imzalanan protokol kapsaminda belediye çalisanlari ve birinci derece yakinlari göz tedavilerini indirimli olarak yaptirabilecek. Ayrica Dünyagöz Hastanesi; emekli dinlenme evleri, kadin sohbet ve dayanisma evleri ile Atatürk Kadin Yasam Köyü’nde belirlenen takvim çerçevesinde ücretsiz göz taramasi yapacak.

Isbirliginden duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Soner Çetin, “Çukurova halkinin sagligi bizim için her seyden önemli. Bu amaçla yaptigimiz isbirlikleriyle meme kanseri, kadin hastaliklari gibi konularla bilgilendirme toplantilari ve saglik taramalari gerçeklestiriyoruz. Simdi de Dünyagöz Hastanesi ile protokol imzaladik. Göz taramalari gerçeklestirecegiz. Ayrica personelimiz de göz tedavilerinde belirlenen indirimlerden yararlanacaklar. Hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Dünyagöz Hastanesi Bashekimi Dr. Cüneyt Karaarslan da isbirligi yapmaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, imzalanan protokolle artik daha hizli etkin saglik hizmeti vereceklerini ifade etti.