Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Soner Çetin yağmur çamur dinleniyor

Soner Çetin yağmur çamur dinleniyor

Soner Çetin yağmur çamur dinleniyor

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, yagmur çamur dinlemeden mahalleleri geziyor ve asiri yagislardan vatandaslarin olumsuz etkilenmemesi için belediye ekiplerinin yaptigi çalismalari denetliyor. Saganak yagisin tüm siddetiyle devam ettigi sabah saatlerinde Yurt Mahallesi Muhtari Arif Çetin ve Toros Mahallesi Muhtari Sibel Polat’i ziyaret eden Baskan Soner Çetin son durumla ilgili bilgi aldi. Gezdigi mahallelerde esnaf ve vatandaslarla görüsen Baskan Soner Çetin, Çukurova’da asiri yagislardan kaynaklanan herhangi bir magduriyetin yasanmadigini ögrenince mutlulugunu ifade etti.

 

YAGMUR DEGIL AFET

Baskan Soner Çetin, “Adana 3 gündür asiri yagis aliyor. Metrekareye 250 kg’dan fazla yagis düstügü belirtiliyor. Bu durum son 80 yilin en fazla yagis miktari. Daha önce meteorolojiden yagmurun gelecegini haber aldigimiz için hemen önlemlerimizi aldik. Olusturdugumuz ekipler ilk etapta rögar kapaklarini ve izgaralari temizleyerek yagmur suyunun cadde ve sokaklarda birikmesini önledi. Ekiplerimiz 24 saat esasina göre çalisiyor ve vatandaslarimizin herhangi bir magduriyet yasamamasi için çalisiyor. Çok sükür Çukurova’da asiri yagislardan kaynaklanan bir sorun yasanmadi” dedi. 

Çukurovalilarin magdur olmamasi için tüm önlemleri aldiklarini ve olusturulan kriz masasi ile koordineli bir çalisma yürüttüklerini kaydeden Baskan Soner Çetin, “Valilik ve diger belediyelerle de iletisim halindeyiz. Ayrica mahallelerimizi gezerek vatandaslarimizin durumunu yerinde görüyoruz. Çukurova’da herhangi bir olumsuzluga rastlamadik. Bu da bizi mutlu etti” seklinde konustu.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 30.9 ° / 21.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 26.1 ° / 19 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 29.1 ° / 19.5 ° Güneşli