Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Sözlü, canlı yayında gündemi değerlendirdi

Sözlü, canlı yayında gündemi değerlendirdi

“Beceriksizliklerini mağdur edebiyatıyla kapatmaya çalışıyorlar”

Sözlü, canli yayinda gündemi degerlendirdi

“Beceriksizliklerini magdur edebiyatiyla kapatmaya çalisiyorlar”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Bas Danismani, Adana Büyüksehir Belediyesi eski Baskani Hüseyin Sözlü, canli yayinda gündemi degerlendirerek önemli açiklamalarda bulundu

Metropol Fm’de gündeme dair açiklamalarda bulunan Sözlü, Adana Büyüksehir Belediyesi basta olmak üzere CHP’li belediyelerin beceriksizliklerini magduriyet gösterileri ile kapatmaya çalistiklarini ifade etti

“SIYASI SOV YERINE SAMIMIYETLE HALKA YARDIM YAPSALAR KIMSE ENGELLEMEZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Bas Danismani, Adana Büyüksehir Belediyesi eski Baskani Hüseyin Sözlü, Metropol Fm’de katildigi canli yayinda dikkat çeken açiklamalarda bulundu. Kisa bir süre önce Türkiye gündemine oturan, sosyal medyada mizah konusu olan ve yatsiya kadar bile yanmayi basaramayan ‘Sahra Hastanesi’ iddiasiyla ilgili “Hükümet yapamadi biz yaptik diyerek siyasi bir kazanç elde etmek istediler ve bunu yalan söyleyerek yaptilar sonucunda da rezil oldular. Türkiye’nin suan bir sahra hastanesine ihtiyaci yok ancak olursa dahi bir belediye baskani bunu izin almadan yapamaz. Beceriksizliklerini magduriyet üzerinden kapatmaya çalisiyorlar. Halka yardimlarinin engellemeye çalisildigini söyleyenler Adana’da ekmek üretimini yariya düsürdüler bu süreçte. Madem tek derdiniz halka yardim etmek öyleyse edin, nakti yardimi en kolay yapabilecek olanlar belediyelerdir. Buyursunlar evde ögrenimlerine devam eden ögrencilere yardim etsinler, kim engeller bunu?” dedi.

“GEÇMIS DÖNEMI KARALAYARAK DAHA NE KADAR GÖREVE DEVAM EDEBILECEKSINIZ”

Mevcut Adana Büyüksehir Belediyesi’nin 20 günde tamamlanabilecek,  %75 i tamamlanmis Girne Köprüsü, Yüregir’i Adana’nin Suriye’si görüntüsünden kurtaracak olan Yavuzlar Köprüsü’nü tamamlamaktan imtina ettigini aktaran MHP Genel Baskan Bas Danismani Sözlü, “Adana Büyüksehir Belediyesi’nin borcu vardir ancak kaynagi Hüseyin Sözlü degil; metrodur. Bir yildir hiçbir yatirim yapmayip dönemimizde baslattigimiz kirsal kalkinma hamlesi kapsaminda yaptigimiz silaj yardimini dahi vermediler” dedi ve “Bir belediye baskani geçmis dönemi kötüleyerek ne kadar göreve devam edebilir” diye sordu.

“CUMHURBASKANI’NA TEK ADAM DIYENLER DÖNÜP IÇLERINE BAKSIN”

 

Cumhurbaskani Erdogan’i tek adam sözleriyle elestiren CHP zihniyetinin dönüp kendi partilerinin Adana Büyüksehir Belediye Baskanina bakmalari gerektigini ifade eden Sözlü, “Adana Büyüksehir Belediyesi’nin suan bir genel sekreteri yok, vekaleten atanmis ancak yetkisi yok. Kurumdaki müdürler yalnizca imza atabiliyor, karar verme yetkileri yok.  Mevcut Adana Büyüksehir Belediye Baskani hala Seyhan Belediyesi’ni yönetmeye çalisiyor. Oradaki belediye baskaninin partinin baskisi dolayisiyla sesi dahi çikmiyor, Karalar’in Seyhan’da yaptiklarini anlatamiyor. Kent meydani diyerek Seyhan’daki icraatlarinin tüm kokusmuslugunun kaynagi olan rant meydaninin hesabini veremez çünkü” dedi.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli