Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Sulama Birlikleri dosyasını açmaya devam ediyoruz

Sulama Birlikleri dosyasını açmaya devam ediyoruz

Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği’ndeki skandalların ardı arkası kesilmiyor. Yaşanan tüm kanun tanımazlık ve skandalların üstü örtülmeye çalışılsa da gerçekleri gün ışığına çıkarmaya devam ediyoruz. İşte bir skandal daha!

Sulama Birlikleri dosyasını açmaya devam ediyoruz 

Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği’ndeki skandalların ardı arkası kesilmiyor. Yaşanan tüm kanun tanımazlık ve skandalların üstü örtülmeye çalışılsa da gerçekleri gün ışığına çıkarmaya devam ediyoruz. İşte bir skandal daha!

Gazetemizde yer alan haberde Seyhan Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı  İbrahim Atar ‘a Silahlı saldırı girişiminı Kamuoyu ile paylaşmıştık.

Birlik Başkanlığına getirildiğinden buyana Skandalların ardı arkası kesilmeyen İbrahim Atar ile ilgili detaylar haber merkezine gelmeye devam ediyor.

 

İddialara göre  Birlik başkanı Depremde zarar gören  Kurum binasını    yeni taşınan binasında iki kişinin silahlı saldırısına uğradığının  geçtiğimiz günlerde gazetemizde yer vermiştik 

 

Olayın detayları gazetemizin haber merkezimize   gelmeye devam ediyor. İddialara göre . Birlik başkanı  İbrahim Atar,yeni taşınan Birlik Binasında çıktığı sırada 2 kişi tarafından aracı hedef alınarak 

tüfekli bir saldırılarda bulunuluyor. Aracına birkaç saçma isabet ettiği görülüyor.  Olay  polis ve jandarmaya bilgi verildiği bilgiler arasında . Aynı zamanda kendisinin akıl hocası ve suç ortağı ileri sürülen  ilgili kişinin gelmesinde referans olup onun gelmesi için kendini ortaya koyan bölge müdür yardımcısına anlatıyor ve birliğe gelmesini söylüyor,  ifadesin de 2 kişinin adını ve Cumhur ittifakının önemli bir milletvekilinin azmettirici suçlamasıyla ismini verdiği iddia ediliyor.

Kolluk kuvvetlerinin  kendisini emniyete ifade vermek için davet ettikleri belirtillilerek, orada ise Bölge Müdürlüğünde yetkili kişinin ifade de  İsimlerin orada geçmesinde müsaade ettiği ileri sürülüyor.

 

Bu şahsın arkasında olduğunun bilinmesi açısından da  DSİ Adana 6. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ise Birlik Başkanı Atar’a  geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğu ifade ediliyor.Emniyet mensuplarının titiz çalışması sonucu zanlılar kısa sürede yakalanarak gerçeklerin meydana çıktığı ifade ediliyor.

.Yakalanan Şahıslar ifadelerinde kurumda çalışan bir kardeşinin haksızlığa uğradığı ve kendisine de ibrahim atar tarafından işe alınma sözü verilip yerine getirmediğinden dolayı eylemi gerçekleştirdiğini ifadelerinde yer aldığı .ayrıca Bunun akabinde ismi geçen şahısların  iftira suçlamasıyla dava açacakları  kulağımıza gelen duyumlar arasındadır.

 Çok önemli hayati bir seçime girildiği şu günlerde . Tamda bu aşamada cumhur ittifaki vekillerine karşı bir iftira kampanyası düzenlenmesi daha da ileri gidilerek ilgilinin  hala yerinde tutulması gelen çiftçilere hala vekilimizin adının verilmesi nasıl bir ihanetle karşı karşıya olunduğunun göstergesidir. Cumhur ittifakinin atadığı bu şahis adeta bir parti gömleği giyerek (çünkü siyasi görüşü belli adeta tek başına cumhur ittifakının aleyhinde mücadele sarf ettiği iddia ediliyor . Bunların niyetleri çamur at izi kalsın insanların kafasını karıştıralım düşüncesi olduğu ifade ediliyor.

 Buradan Cumhur ittifakını uyarıyoruz  Adana da oy bu kaybetmesinde hepinizin sorumluluğu olacaktır. Bizden söylemesi yazı dizimiz en ince ayrıntısına kadar  yarın  devam edecek 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı