Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

SÜMER MAHALLESİ SAKİNLERİ BAŞKAN AKIN'A DERT YANDILAR

SÜMER MAHALLESİ SAKİNLERİ BAŞKAN AKIN

HANİ VEİRLEN SÖZLER NEREDE

Adana’nin Seyhan ilçesine bagli Sümer Mahallesi bazi sakinleri  Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in bir yillik belediye baskanligi süresini elestirdi.

 

 Kendilerinin CHP’li oldugunu ileri süren Sümer Mahallesi sakinleri Adana Sevdalilari Yardimlasma Dayanisma Kültür ve Turizm Dernegi (ASED) Baskani Tahir Akin’a dert yandilar.

Adana’nin bir yilda bir adim dahi yol kat edemedigini savunan Mahalle sakinleri, görünen köy klavuz istemez.Gelen gideni mumla aratiyor.  Eski Baskan Hüseyin Sözlü’den,Allah razi olsun yine o bir seyler yapti ancak Zeydan Karalar,geldigi günden buyana Adana kaderine terk edilmis. Ne bir Hizmet nede bir yatirim yapilmistir’’diye dert yandilar

(ASED) Baskani Tahir Akin ise yaptigi açiklamada Adana Büyüksehir Belediye baskani Zeydan Karalar’in Baskanlikta birinci yilini geride birakmasindan dolayi hizmet yönünden hiçbir sey yapamamasini sert bir dille elestirerek.günler,haftalar,aylar,yillar çok çabuk geçiyor. Bu halka verdigin hiçbir sözü yerine getiremeyen baskan Karalar,bilbortlarda  insanlarla alay edercesine yapmadigi hizmetleri yapmis gibi Kamuoyuna lanse etmekten baska bir sey degildir. Bu tam bir aymazliktir, insanlarla alay etmektir.Sayin Karalar, Adana sizden hizmet bekledi. Bir yil oldu o hizmeti göremedik,Bu millet sizi nasil baskan yaptiysa indirmesini de bilir’’diye konustu.

ASED olarak hergün Adana’yi karis karis gezdiklerini ifade eden Akin, nereye dokunsak bin dert isitiyoruz.Insanlarimiz Belediyeden yana çok dertli,Vatandas seçimlerden önce verilen sözlerin tutulmasini istiyor.Hizmet bekliyor,Bu insanlarin çigliklarina kulak tikamak çok yakisiksiz oldugu gibi edebisizlikten baska bir sey degildir diye konustu



Anahtar Kelimeler: HANİ VEİRLEN SÖZLER NEREDE
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu