Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Tartıştığı kişiyi tabancayla ağır yaraladı, kaçarken karşılaştığı kişiyi darbetti

Tartıştığı kişiyi tabancayla ağır yaraladı, kaçarken karşılaştığı kişiyi darbetti

ADANA'da akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mehmet G., tartıştığı Yılmaz Sucu'yu (55), tabancayla göğsünden ve kolundan vurarak kaçarken karşısına çıkan ve olayla alakası bulunmayan İbrahim Güven'i de mermisi bitince sila

Tartistigi kisiyi tabancayla agir yaraladi, kaçarken karsilastigi kisiyi darbetti
 
ADANA'da akli dengesinin yerinde olmadigi öne sürülen Mehmet G., tartistigi Yilmaz Sucu'yu (55), tabancayla gögsünden ve kolundan vurarak kaçarken karsisina çikan ve olayla alakasi bulunmayan Ibrahim Güven'i de mermisi bitince silahin kabzasiyla basina vurarak yaraladi.
 
Olayin ardindan kendini eve kapatan Mehmet G., polis tarafindan gözaltina alindi.
Olay, saat 07.30 siralarinda Seyhan ilçesi Sariyakup Mahallesi'nde meydana geldi. 3 katli binanin zemin katinda yalniz yasayan ve akli dengesinin yerinde olmadigi ileri sürülen Mehmet G., evinin sokagindan geçen ayakkabi imalatçisi Yilmaz Sucu ve yanindaki arkadaslariyla henüz bilinmeyen nedenle tartisti.
Tartismanin ardindan olayin yasandigi yerin yaklasik 100 metre uzagindaki çay ocagina giden Sucu, burada arkadaslariyla sohbet etmeye basladi. Evindeki ruhsatsiz tabancayi alan Mehmet G., tartistigi Sucu'nun yanina yaklasip, 2 el ates etti.
Gögsüne ve koluna isabet eden kursunlarla agir yaralanan Sucu, oturdugu tabureden yere düstü. Olayin ardindan kaçan ve havaya ates açan süpheli, bu kez yolda daha önceden tartistigi ancak olayla ilgisi olmayan Ibrahim Güven ile karsilasti. Güven, silahtaki mermilerin bittigini fark edince bu kez tabancanin kabzasiyla saldirdi.
Güven'i basindan yaralayan Mehmet G., kendisini evine kapatti.
Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Agir yaralanan Sucu, ambulans ile Adana Sehir Hastanesi'ne kaldirildi.
Ameliyata alinan Sucu'nun durumunun kritik oldugu ögrenildi. Kendisini eve kapatan Mehmet G. ise polis tarafindan gözaltina alindi.
Basindan yaralanan Güven ise polis merkezine giderek sikayetçi oldu.Mehmet G.'yi sorguya alan polis, olayla ilgili sorusturmaya devam ediyor.


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı