Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Tartıştığı kişileri vurduktan sonra yanlışlıkla kardeşini de vurdu

Tartıştığı kişileri vurduktan sonra yanlışlıkla kardeşini de vurdu

 
Alinan bilgilere göre olay, dün saat 23.00 siralarinda meydana geldi. Görgü taniklarinin ifadelerine göre, özel bir kafede çalisan iki garson, sabah saatlerinde is yerinin arka tarafinda top oynarken bu durumu gören E.A. ve kardesi C.A. “burada top oynayamazsiniz” diyerek küfür etmeye basladi. Tartismalarin ardindan iki taraf birbirine biçak çekti. Olayi esnaf ve çevredeki vatandaslar güçlükle sakinlestirdi.

Aksam saatlerinde ise alkol alan E.A. ve C.A. yanlarinda bir arkadaslariyla is yerini basti. Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde E.A. araçtan indikten sonra elindeki silahi beline sokarak is yerine girip garsonlarla tartismaya basladi. Tartismanin büyümesi üzerine E.A. belindeki silahi çikararak Orkan ve Emre adindaki garsonlara 2 el ates etti. Garsonlarin birini gögsünde digerini ise karin bölgesinden vuran E.A., olay yerinden kaçmak isterken de yasanan arbede de yanlislikla kardesi C.A.'yi kolundan vurdu. Kardesinin vurulmasina aldiris etmeden olay yerinden kaçarak uzaklasti.

Yasanan silahli kavgadan sonra olay yerine gelen 112 saglik ekipleri yaralilara ilk müdahaleyi yapti. Durumlari agir olan yaralilar hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri olay yerinden uzaklasan zanlilari kiskivrak yakaladi.


Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu