Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in girisimleri ile Büyüksehir ve Ceyhan Belediyesi ekipleri, Inönü Bulvari üzerinde açilan bir döner kavsakla yedi mahalle birbirine bagladi. Adana Büyüksehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin birlikte yürüttügü kavsak çalismasiyla Sehit Haci Ibrahim, Bota, Sahin Özbilen, Fatih Sultan Mehmet, Emek, Civantayak, Aydemiroglu mahalleleri arasinda bulunan bulvar üzerine açilan kavsak sayesinde mahallelerin baglantisi saglandi.

 

Ceyhan’in en eski mahalleleri arasindaki ulasim sorunun çözülmesini hedefleyen döner kavsak projesini yerinde inceleyen Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, Ceyhan’in ihtiyaçlari dâhilinde trafigin rahatlatilmasi, ulasimin kolaylastirilmasi amaci ile Inönü Bulvari üzerinde yeni bir döner kavsak açtiklarini belirtti.

 

“D-400 Karayoluna Kadar Tüm Inönü Bulvari Asfaltlanmis Olacak”

Ceyhanlilarin 20 yilda göremedigi hizmeti çok kisa sürede aldigini dile getiren Baskan Aydar; “Adana Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Zeydan Karalar’in da yogun ilgi ve alakasi ile ekiplerimizle uyum içerisinde hizmet üretmeye devam ediyoruz. Inönü Bulvari Çamliyol’da alt yapi çalismalarimiz çok kisa sürede tamamlanacak ve D-400 karayoluna kadar tüm Inönü Bulvari asfaltlanmis olacak. Çamliyol Inönü Bulvari üzerinde bulunan Sehit Haci Ibrahim, Bota, Sahin Özbilen, Fatih Sultan Mehmet, Emek, Civantayak, Aydemiroglu mahallelerimizi birbirine baglayarak aralarindaki mesafeyi kisalttik. Bu sekilde hem Inönü Bulvari herkes için daha kullanisli bir hal almis olacaktir hem de Ceyhan’in en eski mahallelerini birbirine baglayarak ulasimi kolaylastirmis olacagiz” dedi.