Ceyhan 1967 FK’da Zorluer Dönemi Başladı
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Ceyhan 1967 FK, teknik direktörlük görevine getirilen Şaban Zorluer ile ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Kariyerinde 5 şampiyonluk bulunan deneyimli teknik adam Zorluer, Ceyhan 1967 FK’nın başında ilk idmanına çıkarak takımın mevcut durumu hakkında futbolcularla birebir değerlendirmelerde bulundu.
Adana Hadırlıgücü ile iki kez, Balıkesir temsilcileri Havran, Burhaniye ve Edremit ile şampiyonluk sevinci yaşayan Şaban Zorluer’in, özellikle disiplin, takım ruhu ve mücadele gücü üzerinde durduğu öğrenildi.
Ceyhan 1967 FK, yeni teknik direktörü Şaban Zorluer yönetiminde çalışmalarını sürdürerek, ligin 13. haftasında deplasmanda oynanacak Mezitli 33 Spor karşılaşmasına hazırlanıyor.
