Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Tertemiz Çukurova için gece gündüz çalışıyorlar

Tertemiz Çukurova için gece gündüz çalışıyorlar

Tertemiz Çukurova için gece gündüz çalışıyorlar

Çukurova Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçenin tertemiz olmasi için gece gündüz dinlemeden yogun sekilde çalisiyor. Bu çalismalar Çukurova halki ve mahalle muhtarlari tarafindan da takdirle karsilaniyor. Sabah gün dogmadan mesaiye baslayan ekipler, çalismalarini gece yarisina kadar sürdürüyor. Düzenli olarak belirlenen program dahilinde çöpleri toplayan, el ekibi ile sokaklari temizleyen ekipler, ayrica konteynirlari yikiyor, semt pazarlarinin temizligini gerçeklestiriyor. Ibadethaneleri de ihmal etmeyen temizlik isleri personeli, pandemi döneminde is yüklerinin daha da artmasina ragmen bütün hizmetleri eksiksiz yapmaya gayret ediyor.

 

Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerinin yogunlugu pandemi döneminde neredeyse iki kat artti. Haftanin her günü sabahin erken saatlerinden gece yarilarina kadar Çukurova’nin tertemiz olmasi için çaba harcayan ekipler, pandemi ile mücadele kapsaminda sokaklari ilaçli suyla yikiyor, isyeri, site ve apartmanlarda dezenfekte çalismasi yapiyor. Ekipleri, ilçede bulunan ibadethanelerde de düzenli olarak temizlik çalismasi yapiyor. Tüm bu çalismalar Çukurova halki ve mahalle muhtarlari tarafindan da takdirle karsilaniyor.

 

“Çukurova Cincik Gibi” parolasiyla hareket ettiklerini belirten Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Amacimiz ilçemizde temizlik hizmetlerinin eksiksiz yerine getirilmesidir. Bunu gerçeklestirmek için yogun çaba harciyoruz. Bu çalismalari özveriyle sürdüren arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Soner Çetin, olasi küçük aksakliklar durumunda özellikle sosyal medyadan ve diger iletisim kanallarindan ulasilmasi durumunda hemen ekipleri yönlendirdiklerini ve sorunu aninda çözdüklerini söyledi.

 

Çukurova’nin diger konularda oldugu gibi temizlikte de örnek ilçe olmasi için tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden Baskan Soner Çetin, “Sifir sorunun oldugu bir Çukurova istiyoruz. Tüm gayretimiz bunun içindir. Ekiplerimiz gece gündüz haftanin 7 günü fedakarca hizmet veriyor. Sorunlari en aza indirdigimizi söyleyebiliriz” seklinde konustu.

Baskan Soner Çetin, özellikle ortak kullanim alanlarinin temiz tutulmasi konusunda hemsehrilerinden destek bekledigini de sözlerine ekledi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli