Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

TEYÜREĞİRLİMİZ YÜREĞİR, MUTLU

TEYÜREĞİRLİMİZ YÜREĞİR, MUTLU

TEMİZ YÜREĞİR, MUTLU YÜREĞİRLİ

YÜREGIR BELEDIYESI TÜM EKIPLERI ILE SEYHAN MAHALLESI’NDE

Günlük rutin faaliyetlerinin yani sira mahalle mahalle uygulama baslatan Yüregir Belediyesi tüm birimleri ile girdigi mahalleyi bastan asagiya elden geçiriyor. Seyhan Mahallesi’nde çalisma yapan ekiplere tesekkür eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüregir’in görünmez kahramanlarini, cani gönülden çalisan ekiplerimizi kutluyorum” dedi.

MAHALLE MAHALLE TEMIZLIK SEFERBERLIGI

Çevre temizliginin saglanmasi ve vatandaslarin daha saglikli bir ortamda yasayabilmesi için Yüregir'de bütün tedbiri alan Yüregir Belediyesi ekipleri günlük rutin faaliyetlerinin yani sira mahalle mahalle de genel bakim ve temizlik yapiyor. 107 mahalle için tek tek uygulama baslatan Yüregir Belediyesi tüm ekipleri ile girdigi mahalleyi bastan asagi elden geçiriyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri asfalt ve onarim çalismasi yaparken, Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri parklarda iyilestirme çalismalari ile sokak sokak çevre düzenlemesi yapiyor. Temizlik Müdürlügü ekipleri ise cadde ve sokaklari temizliyor, konteynirlari yikiyor ve dezenfekte ediyor, moloz ve yikinti atiklarini toparlayarak depolama istasyonuna naklediyor.

GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARA TESEKKÜR

Daha temiz bir Yüregir için çalismalarini sürdüren ekiplere tesekkür eden Baskan Kocaispir, “420 bin nüfusla Adana’nin ikinci büyük ilçesiyiz. Sorumlulugumuz büyük farkindayiz ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Modernize ettigimiz araç filomuzla ekiplerimiz her gün dört bir koldan ilçemizin temizligini yapiyor. Bütün bu rutin çalismalarin yani sira bir de mahalle mahalle topyekûn çalisma yapiyoruz. Ekiplerimiz bugün Seyhan mahallemizde. Sirayla bütün mahallelerimize girecegiz. Titizlikle çalisan ekiplerimizi kutluyorum” dedi.

Yapilan çalismalardan memnun olduklarini belirten mahalle sakinleri ise Baskan Kocaispir ve ekibine tesekkür etti



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli