Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

TÜMER’İN A. ADAYLIĞI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

TÜMER’İN A. ADAYLIĞI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Türk Enerji Sen Eski Genel Bakanı Mustafa Tümer’in 28. Dönem MHP’den  Adana Milletvekili aday adaylığı İlde büyük yankı uyandırdı.

TÜMER’İN A. ADAYLIĞI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Türk Enerji Sen Eski Genel Bakanı ve Türkiye Kamu Sen Toplu Sözleşmelerden sorumlu eski Genel başkan yardımcısı Mustafa Tümer’in 28. Dönem MHP’den  Adana Milletvekili aday adaylığı İlde büyük yankı uyandırdı.

“Mayıs’ta yapılacak Milletvekilliği Genel seçimleri için aday adayı başvurusunu geçtiğimiz gün Gerçekleştiren tecrübeli sendikacı Mustafa Tümer’in Sosyal medyada  a.adaylığının duyurması üzerine tebrik mesajları yadı 

 Tümer yaptığı açıklamada “Şahsımıza, ailemize, Adanamıza, Milliyetçi Hareket Partimize Milletimize Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.” Asrın felaketinin yaralarını sarabilmek için milletimizin devletimizin seferber olduğu zor ve hüzünlü günleri hep birlikte yaşamaktayız. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara şifa, yakınlarına sabır diliyorum. Bir daha böyle acılar yaşanmamasını yüce Allah’tan dua ile diliyorum.

Deprem yaralarının sarılmaya çalışıldığı bir dönemde yapılması yasal zorunluluk olan ve 14 Mayıs 2023 tarihi ilan edilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekilliği genel seçimleri Türkiye gündemindeki yerini almıştır. Yapılacak seçimlerin ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde; ailem, aile büyüklerim ve MHP yöneticilerimle yaptığım istişareler neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Aday Adayı olma karar vermiş bulunmaktayım. Bu sebeple 1986 yılından bu yana sürdürdüğüm kamu görevimden 15. Mart 2023 tarihi itibarı ile veda ederek ayrıldım. 

“Bizim İlkemiz Önce Ülkemiz” diyerek 1989 yılında “ilkeli ve sorumlu sendikacılık” anlayışı ile çıkılan yolda; ocağımız, otağımız olan, Bir büyük davanın bir büyük sevdanın adı; Türkiye Kamu-Sen ve Türk Enerji-Sen teşkilatlarına, teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. 

Bu vesile, çalışma hayatımda geçirdiğim 37 yıllık süre içerisinde üzerimde emeği olan hakkı olan tüm yol arkadaşlarımdan, mesai arkadaşlarından, omuz omuza hak mücadelesi verdiğim dava arkadaşlarından hayır dua ve helallik diliyorum.

Aldığımız kararın şahsıma aileme siz dava ve yol arkadaşlarıma Adana’mıza milletimize ve devletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan diliyorum. Bu vesile ile siz dava arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerime selam saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Açıklamasında bulundu 



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli