Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

TÜMER;MASADA MEMURUN SESİ OLACAĞIZ

TÜMER;MASADA MEMURUN SESİ OLACAĞIZ

Türk Enerji Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer.2020-2021 yıllarını kapsayacak olan toplu sözleşme görüşmelerine sayılı günler kala, Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilciliğinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

TÜMER;MASADA MEMURUN SESI OLACAGIZ

 

Türk Enerji Sen Genel Baskani Mustafa Tümer.2020-2021 yillarini kapsayacak olan toplu sözlesme görüsmelerine sayili günler kala, Türkiye Kamu Sen Adana Il Temsilciliginde bir basin açiklamasi gerçeklestirdi.

Türkiye Kamu Sen’e bagli Adana Sube Baskanlarinin hazir bulundugu toplantida konusan Genel Baskan Mustafa Tümer,Konfederasyonumuza bagli tüm Sendikalarimizla birlikte  taleplerimize iliskin son degerlendirmeleri büyük bir titizlikle yürüttüklerini belirterek,Türkiye Kamu-Sen’in en ufak bir konuyu dahi atlamadan çalismalarini sürdürdügünü ifade etti. Kamu çalisanlarinin bütün sorunlarini en ince detayina kadar bildiklerini ifade eden Tümer, “masada tüm sorunlarin çözümü adina gayret sarf edeceklerini belirterek milyonlarda kamu çalisaninin sabirla bekledigi bu toplu sözlesmede problemlerin karambole getirilerek görmezden gelinmesine müsaade etmeyecegiz. Ekonomik sorunlar basta olmak üzere çalisma barisini zedeleyen bütün basliklari masaya tasiyacagiz. Son aylarda yaptigimiz ve on binlerce katilimin oldugu anket çalismamizdan çikan ve memurlarimizin beklentilerinin siralandigi meseleler de yine gündemimizin en üst sirasinda yer bulacaktir.

 

Masada Türkiye Kamu-Sen’i istemeyenlere inat, 413 bin üyemiz ve kanunun bize verdigi hak ile masada hak mücadelemizi yilmadan sürdürecegiz.” Dedi.

 

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı