Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

TÜRK HARBİŞ SENDİKASI HAK ARAMA MÜCADELESİNDE ANKARA YOLLARINDA

TÜRK HARBİŞ SENDİKASI HAK ARAMA MÜCADELESİNDE ANKARA YOLLARINDA

Türk Harp İş Sendikası tarafından savunma sanayi çalışanlarının içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı dile getirmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarından dolayı çareyi Ankara'ya yürümekle buldular

ÜÇ MAYMUNU OYNAMALARINA TAHAMÜLÜMÜZ KALMADI 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türk Harb-iş Sendikası  Adana idari şube sekreteri Mustafa Horan, uzun zamandır savunma sanayi çalışanlarının içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı Türk Harb-iş Sendikası  genel merkez yöneticileri ve şube başkanları, ile bölge temsilcileri vasıtasıyla her platformda dile getirdiklerini kaydederek. ''Genel başkanımız Alaattin SOYDAN’ın da ifade ettiği gibi sıkıntılarımızı sözlü olarak anlattık, yazılı olarak anlattık, altını- üstünü çizerek anlattık ve hatta en son işaret diliyle anlattık ama maalesef bir sonuç alamadık. İlgililerin daha fazla üç maymunu oynamasına tahammülümüz kalmadı. Bu ve benzeri durumlardan dolayı Sayın Genel Başkanımızın talimatıyla Ankara’ya doğru yola çıkıyoruz. Hak arayışımızı her alanda dile getirmeye devam edeceğiz.''diye konustu.

UYUYOR NUMARASI YAPANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ
 

Yetkililerin bu sese kulak tıkamalarına göz yummayacaklarını ifade eden Horan,. Uyuyor numarası yapanlara fırsat vermeyeceklerini söylediDeğerli arkadaşlarım hakkımız olanı alana kadar eylemlilik sürecimiz devam edecektir. diye konuşan Horan, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: Dört bir tarafı hainler ve düşmanlarla çevrili bir coğrafyada savunma sanayisine lokomotiflik yapan askeri fabrikalar, tersaneler ve bağlı bütün işyerlerine ihanet edenleri tarih unutmayacaktır.
Bizim talebimiz açık ve net insanca yaşamak istiyoruz. Bu ülkenin uçağını tankını gemisini ve Savunma Sanayinde kullanılan bütün teçhizatın bakım onarımını yapan üyelerimizin insanca yaşaması için hak ettiklerini alacakları güne kadar eyleme devam edeceğiz.
Allaha yemin olsun ki baş eğmek yok, vazgeçmek yok, diz çökmek yok, Bu sese kulak tıkayanları unutmak yok bu ülke bizim, bu devlet bizim ve emek bizim diyoruz. açıklamasında bulundu

 



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli