Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

TÜSİKON ile istihdam alanında işbirliği

TÜSİKON ile istihdam alanında işbirliği

TÜSİKON ile istihdam alanında işbirliği

Çukurova Belediyesi, TÜSIKON ile istihdam alaninda isbirligi yapacak. TÜSIKON Adana Il Baskani Vedat Örgen, Çukurova Belediyesi Istihdam Biriminin basarili çalismalar yaptigini belirterek, bu konuda yardimci olmak istediklerini söyledi. Baskan Soner Çetin de 6 buçuk yilda 35 bine yakin kisiye is bulduklarini söyleyerek, böyle bir isbirliginden mutluluk duyacagini ifade etti.
Çukurova Belediyesi ile Türkiye Üretici ve Is Adamlari Konfederasyonu (TÜSIKON) istihdam alaninda isbirligi yapmaya karar verdi.

 

TÜSIKON Adana Il Baskani Vedat Örgen, Baskan Yardimcisi Mustafa Boz ve Il Sekreteri Betül Tarhan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret etti. Türkiye genelinde yapilanmalarini tamamladiklarini, her ilde il baskaninin belirlendigini ve yurt disinda da temsilciliklerinin açildigini belirten Vedat Örgen, “Amacimiz yurt disinda yatirim yapmak isteyenlerin önünü açmak” dedi.
Çukurova Belediyesi Istihdam Biriminin çalismalarini yakindan takip ettiklerini kaydeden Vedat Örgen, bu konuda isbirligi yapmak istediklerini ifade etti. Vedat Örgen, “Çukurova Belediyesi, Soner Çetin baskan olduktan sonra istihdam birimi olusturdu ve bildigim kadariyla on binlerce kisiyi is sahibi yapti. Biz de konfederasyon olarak bu çalismanin içinde olmak istiyoruz. Soner Çetin’in 6 buçuk yil önce baslattigi bu çalisma bugün görüyoruz ki birçok belediyeye örnek oluyor. Mutlulukla gördük ki Istanbul Büyüksehir Belediyesi de istihdam birimi olusturuyor. Bunlar güzel gelismeler” seklinde konustu.

 35 BIN INSANA IS BULDUK

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de TÜSIKON Adana Il Baskani Vedat Örgen ve yöneticilere basarilar diledi. Isbirligi içinde olmaktan mutluluk duyacagini belirten Baskan Soner Çetin söyle devam etti:
“Göreve geldigimiz 2014 yilinda on binlerce is basvurusu ile karsilastik. Belediye kadrolari dolu oldugu için talepleri karsilamamiz mümkün olmadi. Biz de istihdam biri olusturarak is arayanlari personel ihtiyaci olan isletmelerle bulusturmak istedik. 6 buçuk yil içinde yaklasik 35 bin insani is sahibi yaptik. Basarili çalismalar yapan istihdam birimimiz degerli is adamlarinin ve is dünyasinin örgütlü oldugu derneklerle is birligi içinde insanlarimiza is bulmaya devam ediyor. Sizinle de isbirligi yapmak bizi mutlu edecektir. En kisa sürede birlikte çalismayi umuyor, sizlere basarilar diliyorum.”



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli