Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Uğruna intihar girişiminde bulunduğu eşini pompalı tüfekle öldürdü

Uğruna intihar girişiminde bulunduğu eşini pompalı tüfekle öldürdü

Adana'da 5 gün önce barışıp yeniden bir araya geldiği eşi Ömer Sancar tarafından pompalı tüfekle öldürülen Nazik Sancar'ın cenazesi, toprağa verildi. Damadı için en ağır cezayı isteyen Ali Kumsal, 'Giyim mağazasında çalışıyordu,

. Baba Ali Kumsal, '2 aydir kizim yanimda kaliyordu. 5 gün önce Ömer gelip kizimla baristi ve evine gitti. Kizimin altinlarini bozdurup araba almak istiyordu. Allah herkese sabir versin' diyerek agladi. Ömer Sancar'in esi evi terk ettigi için 1 ay önce mezarlikta intihar girisiminde bulundugu, dayisi tarafindan kurtarildigi ögrenildi. Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 21.30 siralarinda Çukurova ilçesine bagli Yüzüncüyil Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, bir süredir ayri yasayan Ömer (27) ve Nazik Sancar (28) çifti geçen gün aksam barisarak yeniden birlikte yasamaya basladi.

Dün aksam saatlerinde ise çift arasinda henüz bilinmeyen bir sebepten tartisma çikti ve Ömer Sancar, esine pompali tüfekle 4 el ates etti. Ardindan Sancar, polis ve saglik ekiplerini arayarak esini vurdugunu söyledi. Bölgeye gelen ekipler genç kadinin öldügünü belirledi. Nazik Sancar'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tip Kurumu Morgu'na kaldirilirken katil zanlisi da gözaltina alindi. Pompali tüfekle esi tarafindan öldürülen Nazik Sancar'in cenazesi otopsi için kaldirildigi Adli Tip Kurumu Morgu'ndan bugün Karatas ilçesine bagli Tuzla Mahallesi'nde topraga verilmek üzere gözyaslariyla alindi.

Bu sirada gazetecilere konusan genç kadinin babasi Ali Kumsal, damadinin kizini para meselesi yüzünden öldürdügünü öne sürdü. Kizinin isten ayrildiktan sonra aldigi tazminati damadinin istedigini iddia eden baba Kumsal, 'Allah herkese sabir versin. Kizimin altinlarini bozdurmak, araba almak istiyordu. 48 bin lira bir para altindaydi. Kizimi daha önceden dövüyordu. 2 aydir kizim yanimda kaliyordu. 5 gün önce Ömer gelip, 'Baba, elini ayagini öpeyim' dedi. Ben de 'Kizimla baris oglum' dedim. Sonra da yanima geldiler kizimi da getirmisti. Elimi de öpüp gittiler evlerine' diye konustu. Öte yandan, Ömer Sancar'in esi evi terk ettigi için 1 ay önce mezarlikta intihar girisiminde bulundugu, dayisi tarafindan kurtarildigi ögrenildi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı