Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Uludağ, 'Amaç her alanda memnuniyetin sağlanmasıdır'

Uludağ,

SARIÇAM BELEDİYESİ’NDEN ÖZ DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYI

SARIÇAM BELEDIYESI’NDEN ÖZ DEGERLENDIRME ÇALISTAYI

Sariçam Belediyesi tarafindan kurum çalisanlarina, ‘Kurumsal Mükemmellik Yolculugunda Öz Degerlendirme Çalistayi’ yapildi. Sariçam Belediyesi Kültür Merkezinde yapilan çalistaya, Baskan Bilal Uludag, Baskan Yardimcilari, Birim Müdürleri, Birim Kalite Sorumlulari ile farkli birimlerdeki çalisanlar katildi.

Sariçam Belediyesi tarafindan kurum çalisanlarina, EFQM Modeli dogrultusunda ‘Kurumsal Mükemmellik Yolculugunda Öz Degerlendirme Çalistayi’ yapildi. Sariçam Belediyesi Kültür Merkezinde yapilan çalistay, Bil Ben Egitim ve Danismanlik Sirketi egitmeni Ender Horata’nin açilis sunumuyla basladi. 8 ekipte yer alan yaklasik 70 çalisan tarafindan EFQM Modelinin kriterlerinin gözden geçirildigi çalistayda, modelin daha etkili uygulanmasi, tüm birimlere yayiliminin saglanmasi planlari yapildi.

Çalistay’da bir konusma yapana Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag,  gerçeklestirdikleri çalistayin tüm yönetici ve çalisanlar için öz degerlendirme yapma, güçlü ve iyilestirmeye açik alanlarin belirlenmesi noktasinda çok faydali oldugunu belirtti. 2017 yilinda baslayan kurumsallasmada kalite yolculugunda uyguladiklari EFQM Modeli dogrultusunda mevcut durumun tespiti, tespit edilen ‘Kuvvetli ve Iyilestirmeye Açik Alanlarin’ belirlendigini belirten Baskan Uludag, çalistayin amacina uygun ve gerekli veriler elde edilerek tamamlandigini aktardi.

 

 “KURUMSAL MÜKEMMELLIK YOLCULUGUNDA BESINCI YILDIZI ALMAK ISTIYORUZ”

Her yil yaptiklari öz degerlendirme çalistayi ile Sariçam Belediyesi’nin basta vatandaslar olmak üzere tüm paydaslarina sundugumuz hizmetin kalitesinin arttirilmasi, memnuniyetin saglanmasi ve sürdürülebilir hizmetlerin sunulmasinin amaçlandigini kaydetti. Bu sayede sürekli iyilestirme kültürü ile kurumsallasma vatandas ve çalisanlarin, talep ve beklentilerini karsilamak adina hizli ve etkili çözümler ürettiklerini söyleyen Baskan Uludag sözlerine söyle devam etti; “Sariçam Belediyesi olarak, EFQM Modeli dogrultusunda çalisanimizdan vatandasimiz ve tüm paydaslarimiza yönelik stratejilerimizi belirledik. EFQM Modelinin uygulanmasindaki seviyemizin ve geri bildirim raporu ile iyilestirmeye açik alanlarimizin belirlenmesi ile kurumsal mükemmellik yolculugundaki puan ve karsiligi olan yildizlarin elde edilmesidir.

Resim önizlemesi

Geçtigimiz yil dört yildizli ‘Üstün Performansli Kurulus’ ödülü alan belediyemizin bu yilki puan ve yildizini arttirarak basarili uygulama ve çalismalarimizin taçlandirilmasi ve kurumsal mükemmellik yolculugunda besinci yildizi almak bizleri mutlu edecektir. Nihai amacimizin belediyemizin paydaslarina sundugu tüm hizmetlerin kalitesinin arttirilmasi, hizmetlerin daha hizli sunulmasi, vatandas ve diger paydaslarin beklenti ve taleplerinin kaynaklar ölçüsünde karsilanmasi, kaynaklarin etkili ve verimli sekilde kullandirilmasi, Birlesmis Milletler Sürdürülebilir Küresel Amaçlari dogrultusunda, sürdürülebilirligin ve her alanda memnuniyetin saglanmasidir. Bu amaçla gerçeklestirdigimiz çalistayimiza katki ve katilim saglayan çalisanlarimiza tesekkür eder, alinan kararlarin belediyemiz ve tüm paydaslarimiza hayirli olmasini temenni ederim.” diye konustu. 



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli