Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Uludağ: Bayramlar, barış ve kardeşlik günleridir

Uludağ: Bayramlar, barış ve kardeşlik günleridir

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ hemşehrilerinin bayramını kutladı

 

Uludag: Bayramlar, baris ve kardeslik günleridir

 

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, “Bayramlar, Darginliklarin kavusma ve kucaklasmayla onarildigi baris ve kardeslik günleridir” dedi.

Bir mesaj yayinlayarak hemsehrilerinin Ramazan Bayramini tebrik eden Baskan Uludag, basi rahmet, ortasi magfiret, sonu cehennem azabindan kurtulus olan Ramazan Ayi’ni geride birakarak bayram günlerine ulasmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade etti.

Ramazan’in, nefsin terbiyesiyle birlikte, fiziki açligin manevi doygunlukla telafi edildigi, amellerin halis niyetlerle tazelenip tahkim edildigi sabir ve tevekkül ayi oldugunu belirten Baskan Bilal Uludag, “Hemen ardindan karsiladigimiz bayram ise gönüllerin hürmet ve hatirlatmayla costugu, küslük ve darginliklarin kavusma ve kucaklasmayla onarildigi baris, kardeslik, günleridir. Ne var ki son günlerde yasadigimiz Covit 19 salgini nedeniyle bu güzel günleri kucaklasma ve Türk Islam aleminin geleneklerine göre yasayamiyoruz.  Ancak devletimizin aldigi önlemler, belediye olarak yaptigimiz çalismalar ve siz degerli hemserilerimin destegi ile insallah bu salgini yenip gelecek bayramlarda gönül dolusu muhabbetle sarilacagiz” dedi.

Tedbir ve gayretin bizden, teveccüh ve takdirin büyük Türk milletinden, yardim ve himayenin ise Yüce Allah'tan oldugunu belirten Baskan Uludag, “Bu duygu ve düsüncelerle degerli hemsehrilerimin  ve Türk-Islam aleminin Ramazan Bayrami'ni içtenlikle tebrik ediyor, her günümüzün bayram havasinda geçmesini diliyorum' diyerek saglikli ve huzurlu günler diledi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli