Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Uyuşturucu bağımlısı dehşet saçtı...

Uyuşturucu bağımlısı dehşet saçtı...

Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen şahıs evden çıkmalarını istediği engelli kadını darp edip, bir kadını bıçakla, erkeği ise sopayla yaraladı.

Adana'da uyusturucu bagimlisi oldugu öne sürülen sahis evden çikmalarini istedigi engelli kadini darp edip, bir kadini biçakla, erkegi ise sopayla yaraladi.

Edinilen bilgiye göre olay Yüregir ilçesine bagli Akincilar Mahallesi 3981 sokakta meydana geldi. Iddiaya göre esi tarafindan terk edilen ve uyusturucu bagimlisi oldugu öne sürülen Aslan Y., evlerinin avlusunda bulunan gecekondu da oturan ailenin evden çikmasini istedi. Aile de evden çikamayacagini söyleyince Aslan Y. aileye saldirdi. Engelli Sabriye Yigit'i darp eden zanli Rabia Y.'yi biçakla abisi Hasan Yigit'i ise sopayla darp etti. Çevredeki vatandaslarin tepkisi üzerine zanli evine kaçarak kapiyi kilitledi. Vatandaslar hemen saglik ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler zanliyi saklandigi evde gözaltina aldi. Yaralilar ise olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldirildi. Darp edilen engelli Sabriye Yigit, sahsin sürekli kendilerini darp ettigini ve rahatsiz ettigini artik biktiklarini söyleyerek agladi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı