Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Uyuşturucu bağımlısı dehşeti...

Uyuşturucu bağımlısı dehşeti...

Adana'da bir uyuşturucu bağımlısı iki katlı evin birinci katını ateşe verince üst katta mahsur kalan çocuk ve kadınları polis ekipleri son anda kurtardı

Adana'da bir uyusturucu bagimlisi iki katli evin birinci katini atese verince üst katta mahsur kalan çocuk ve kadinlari polis ekipleri son anda kurtardi

 

.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Gülpinar Mahallesi'ndeki iki katli evin birinci katinda meydana geldi. Iddiaya göre uyusturucu bagimlisi Turgay Ç. (33), krize girince yalniz yasadigi evi atese verdi. Kisa sürede büyüyen alevler, üst katta oturan agabeyinin evine de siçradi.

 

Dumanlari fark eden yengesi Fadime Ç. ise evdeki torunlari I.Ç. ile A.Ç.'yi kucagina aldi ancak evden çikamadi. Mahallelinin ihbari üzerine adrese gelen polis, Fadime Ç. ile torunlarini evden çikartti. Itfaiye ekipleri de kisa sürede evi saran yangini kontrol altina alip, söndürdü. Uyusturucunun etkisinde oldugu belirtilen Turgay Ç. ise gözaltina alindi.Yasadigi korku dolu anlari anlatan Fadime Ç., 'Evde otururken Turgay Ç. yanima geldi ve pencereleri sökmek için çekiç istedi.

 

Vermeyince sinirlenip, bagirmaya basladi. Asagi indikten bir süre sonra dumanlarin çiktigini gördüm. Torunlarimi alip asagi inecektim ancak yogun dumandan dolayi çikamadim. Sag olsun bir polis gelip çocuklari çikartti. Can güvenligimiz yok' diye konustu.Öte yandan Turgay Ç.'nin, sokaktaki komsularinin evlerinden hirsizlik yaptigi ve yangin çikarttigi öne sürüldü. Sik sik uyusturucu krizine girdigi iddia edilen Turgay Ç.'nin, çevreye zarar vermesi nedeniyle birlikte yasadigi annesi Fadime Ç.'nin (54), kizinin yanina tasindigi ögrenildi.Sorgulanmak üzere polis merkezine götürülen Turgay Ç.'nin, islemleri sürüyor.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı