Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

VATAN SEVERLER PARTİSİ’NDE TEŞKİLATLANMALAR TÜM HIZLA DEVAM EDİYOR.

VATAN SEVERLER PARTİSİ’NDE TEŞKİLATLANMALAR TÜM HIZLA DEVAM EDİYOR.

Vatan Severler Partisi Kurucu Genel Başkan Yılmaz Gülümser ,Partisinin Türkiye Genelinde teşkilatlanması konusunda bilgi verdi.

VATAN SEVERLER PARTISI’NDE TESKILATLANMALAR TÜM HIZLA DEVAM EDIYOR.

 

Vatan Severler Partisi Kurucu Genel Baskan Yilmaz Gülümser ,Partisinin Türkiye Genelinde teskilatlanmasi konusunda bilgi verdi.

Gülümser,yaptigi açiklamasinda Türkiye genelinde Vatanseverler Partisi olarak Teskilatlanmanin günden güne artarak devam ettigini belirterek,bununla da guruldandigini ifade etti.

Ülkesinin ve halkinin gelecegine yarinlarina umutlarina TÜRKIYE CUMHURIYET'INE gönül vermis Vatan Severler Partisi olarak Milletimizden aldigimiz güçle Emeklerimizin karsiligini onurumuzla simdiden almaya basladik açiklamasinda bulunan Genel Baskan Gülümser, sunlari söyledi. Partimize gönül vermis görev almis  Vatan Severler Partisi il Baskanlarimiz ve ilçe Baskanlarimiz  Yargitay CUMHURIYET Bas Savciligimiz bizleri teskilat olarak gururlandirmaktadir. Sizlerle birlikte yürümekten gurur duyuyorum. bizim için önemli olan tek bir sey var her seyden üstün olan halkimizdir açiklamasinda bulundu

 



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu