Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

“Vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde daima yanındayız”

“Vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde daima yanındayız”

MHP Genel Merkezinin başlattığı “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programında Adana’da planlanan çalışmalar İl Başkanı Bünyamin Avcı başkanlığında yapılan MHP Adana İl Yönetim Kurulu toplantısında istişare edildi.

oplantiya MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varli, MYK Üyesi Ugur Öztürk, Adana Ülkü Ocaklari Baskani Çagri Korkut, Türkiye Kamu-Sen Adana Il Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Türkav Adana Sube Baskani Ayhan Arzuman da katildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, “Milliyetçi Hareket; Türk Milleti’nin degerlerini, milli çikarlarini temsil ve müdafaa ederken, vatandasimizin iyi ve kötü günlerinde de daima yaninda olmayi görev bilmistir.” dedi.

Avci’dan istisare toplantisi…

MHP Genel Merkezince baslatilan “Adim Adim 2023, Il Il Anadolu” programi kapsaminda Adana’da yapilacak çalismalar genis katilimli il yönetim kurulu toplantisinda istisare edildi. Toplantiya Il Baskani Bünyamin Avci, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varli, MYK Üyesi Ugur Öztürk, Adana Ülkü Ocaklari Baskani Çagri Korkut, Türkiye Kamu-Sen Adana Il Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Türkav Adana Sube Baskani Ayhan Arzuman da katildi.

 

“Her kesime ulastirmak istiyoruz”

 

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, “Partimizin baslatmis oldugu “Adim Adim 2023, Il Il Anadolu” programinda Genel Merkezimizce görevlendirilecek degerli misafirlerimizi Adana’da her kesime ulastirmak istiyoruz. Isçimizle, esnafimizla, çiftçimizle, sehit ailelerimiz, basinimiz, muhtarlarimiz ve sivil toplum örgütlerimizle bulusturacagimiz kiymetli temsilcilerimiz, vatandasimizi dinleyecek; MHP’nin meselelere bakisini, önerilerini aktaracaklar.” dedi.

“Yeni bir ivme kazandiracaktir”

Baskan Avci, “Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli ve liderlik ettigi Ülkücü-Milliyetçi Hareket, Türk Milleti’nin sinesinden dogmustur ve milletin kendisidir. Milliyetçi Hareket, Türk Milleti’nin degerlerini, milli çikarlarini temsil ve müdafaa ederken, vatandasimizin iyi ve kötü günlerinde de daima yaninda olmayi görev bilmistir. Sürekli halkimizin içinde olan teskilatlarimizin yaninda genel merkezimizin planladigi bu gezi ve ziyaretler de, vatandaslarimizla iliskilerimizde yeni bir ivme kazandiracaktir.” ifadesini kullandi.

Varli ve Öztürk bilgi verdiler

MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varli ve MYK Üyesi Ugur Öztürk, katildiklari diger illerdeki çalismalar hakkinda bilgiler verdiler. Il Yönetim Kurulu Üyeleri de görüs ve önerilerini paylastilar.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli