Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yavuz medya bünyesinde bulunan Çukurova Flash haber gazetesi kendisine ilkeli dürüst objektif haber anlayışı ile 18 yıldır yayın hayatını sürdürmektedir.

Yavuz medya bünyesinde bulunan Çukurova Flash haber gazetesi kendisine ilkeli  dürüst objektif haber anlayışı ile 18 yıldır yayın hayatını sürdürmektedir.

SUSTURAMAYACAKSINIZ?

SUSTURAMAYACAKSINIZ?

Yavuz medya bünyesinde bulunan Çukurova Flash haber gazetesi kendisine ilkeli  dürüst objektif haber anlayışı ile 18 yıldır yayın hayatını sürdürmektedir.

Doğruyu takdir eden  yanlışın ise her zaman üzerine giden eleştirilerini dozunda yapan, arkasında hiçbir kimse olmayan bir gazete olarak görevimizi bu zor şartlar altında getirmeye gayret gösteriyoruz.Hiç bir zaman Karaya Ak demedik, Belgeler doğrusunda elimizden geldiği kadar haberimizi yapmaya çalışıyoruz. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve yaveri Özel Kalem Müdür vekili olan Şuan Adana Milletvekilliği aday adaylığına hazırlık yaptığı söylenen Öznur Akçan ile ilgili yaptığımız eleştiri haberleri onları rahatsız etmiş ki,Bizi susturmaları için Ceyhan’da kabadayı aramaya başlamışlar. Bu Muhteşem ikiliye bir çift sözümüz var, Göreve geldiğinizden buyana işe önce kendi partililerinize kıyım ve Mobbing uygulayarak, Müdürlerin yerini değiştirerek , başladınız?Ardından Belediyede bir ekip kurduğunuz iddia edilerek bu ekibin içinde İlçe Başkanı Fikret Cirit’inde olduğu söyleniyor. Bu grup sadece İhaleleri takip ediyor.Ne yaparsanız yapın bizi susturamayacaksınız? Gerekirse Ceyhan için kendimizi feda ederiz ama şunu unutmayın ki,Gazetemizin gerek imtiyaz sahibi Osman Yavuz’a gerekse diğer çalışanlarına  Başlarına birsey gelirse siz sorumlusunuz? Bu konu hakkında ise şikayetimizi Gerekli yerler yaptık. Biz bildiğimiz yoldan asla şaşmayacağız. 

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı