Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yaylaya gitmek isteyen annesini yastıkla boğarak öldürdü

Yaylaya gitmek isteyen annesini yastıkla boğarak öldürdü

- Adana'da bir kişi yaylaya gitmek isteyen yatağa mahkum annesini yastıkla boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 13 Agustos günü saat 08.30 siralarinda Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki 3 katli binanin zemin katinda meydana geldi. Emekli Seref Güngör (58), bir süre önce yatalak hasta olan annesi Neriman Güngör'ün bakimini üstlendi. Olay günü sabah saatlerinde Güngör'ün üst kat komsusu, eve inerek kapiyi çaldi ancak Seref Güngör, açmayarak polis ve saglik ekiplerini çagirmasini söyledi. Komsunun ihbariyla eve polis ve saglik ekipleri gönderildi. Içeri giren ekipler, Neriman Güngör'ü salondaki yataginda hareketsiz yatarken, oglu Seref Güngör'ü ise banyoda bilekleri kesilmis halde kanlar içinde buldu.

 

Saglik ekiplerinin incelemesinde Neriman Güngör'ün hayatini kaybettigi belirlendi. Agir yarali Seref Güngör ise ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Tedavisinin tamamlanmasinin ardindan gözaltina alinan Güngör, Cinayet Büro Amirligi'ne götürüldü. Sorguya alinan Güngör, Alzheimer hastasi annesini yastikla bogduktan sonra intihara kalkistigini itiraf etti.

Güngör, ifadesinde, 'Esim ve çocuklarim rahatsiz olunca annemi baska bir eve götürüp, bakmaya basladim. Annem sürekli, 'Ben ölmek istiyorum. Yasadiklarimin sebebi sensin' diyordu. Olaydan birkaç gün önce de 'Esini ve çocuklarini yaylaya gönderdin. Annem 'sen esini ve çocuklarini yaylaya gönderdin, biz burada yaniyoruz' dedi. O günden sonra iyice bunalima girdim. Ben de, 'Sen kimseyi sevmiyorsun. Ben de kimseyi sevmiyorum' dedim. Annem dayanilmaz çileler çekiyordu. Onu huzura erdirdim' dedi.

Öte yandan Güngör'ün bipolar kisilik bozuklugu tedavisi gördügü, antideprasan ilaç kullandigi ögrenildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Seref Güngör, çikarildigi mahkemece tutuklandi



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı