Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Yeniden Refah Seyhan’da Başkan Yusuf Aktürk oldu!

Yeniden Refah Seyhan’da Başkan Yusuf Aktürk oldu!

YUSUF AKTÜRK: 'SEYHAN’DA HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK'

YUSUF AKTÜRK: 'SEYHAN’DA HIÇ BIR SEY ESKISI GIBI OLMAYACAK'

Yeniden Refah Partisi Seyhan ilçe kongresinde baskan olarak seçilen is adami Yusuf Aktürk; 'Seyhan’in geri birakilmisligi ilçemizin kaderi degildir. Bu gidisi degistirecegiz ve Seyhan’imizi hak ettigi yere getirecegiz' dedi.
Yeniden Refah Partisi Seyhan Ilçe Kongresi geçtigimiz hafta sonu yapildi. Tek listeyle gidilen kongrede ilçe baskanligina Yusuf Aktürk seçildi.


Seyhan Yasar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilçe kongresine Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Asila, Il Baskani Selahattin Baysal, ilçe baskanlari, delegeler ve çok sayida partili katildi. Salonun tiklim tiklim doldugu kongrede bazi vatandaslar kongreyi ayakta izlemek zorunda kaldi.


Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Selahattin Baysal Seyhan’da bu güne kadar görev yapan tüm baskan ve yöneticilere tesekkür ederken Yusuf Aktürk önderligindeki yeni yönetimin ilçede partilerini ilk siraya yerlestireceklerine inandigini söyledi.
Baysal’dan sonra kürsüye çikan Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Asilada ekonomik anlamda sikinti yasayan Türkiye’nin bu sikintidan kurtulmasi için üretime yön vermesi gerektigini, üretimin kalbinin bereketli Çukurova topraklari oldugunu Çukurova’nin kalbinin ise Seyhan oldugunu ifade etti.

 

Yapilan oylamada oy kullanan tüm delegelerin destegini alarak Yeniden Refah Partisi’nin Seyhan Ilçe Baskani olarak seçilen Yusuf Aktürk kürsüye çiktiginda ise salon alkis ve sloganlarla inledi.
Salondakilerin coskusuyla konusmasina baslayan Baskan Aktürk; 'Bugün bu harika topluluk bize artik birilerinin görmezden gelemeyecegi Yeniden Refah Partisi gerçegini bir kez daha herkese ilan etmistir' dedi.


Adana’nin geri kalmisliginin nedeninin bugüne kadar Adana’yi temsil eden yöneticiler oldugunu vurgulayan Baskan Yusuf Aktürk konusmasinda; 'Elbette yerel yöneticilerimiz kadar iktidarlarin da Adana’yi öncelemedigini, ilimize sasi baktiklarini söylememiz lazim ancak Yeniden Refah iktidarinda Allah’in izni ile Adana için de Seyhan için de yapacagimiz projelerimiz hazir. Üretim ile istihdam ile hem gençlerimize sahip çikacagiz hem de ilçemizi kalkindiracagiz' ifadelerini kullandi.Resim önizlemesi

Zaman zaman alkislar ve sloganlarla sözleri kesilen Baskan Aktürk konusmasini; 'Bugünden tezi yok! Seyhan’da mahalle mahalle, sokak sokak gezecegiz. Hemserilerimizle tek tek görüsecegiz. Sikilmadik el birakmayacak tüm vatandaslarimiza Genel Baskanimiz Doktor Fatih Erbakan’i, Yeniden Refah Partimizi ve ilçemizde yapacagimiz çalismalari anlatacagiz. Yeniden büyük Türkiye ancak Yeniden Refah iktidari ile Fatih Erbakan’in cumhurbaskani olmasiyla mümkündür. Bunu gerçeklestirmek için elimizden ne geliyorsa yapacagiz' sözleriyle tamamladi. Yusuf Aktürk konusmasinin ardindan sahneden inerken coskulu kalabalik kendisi ile fotograf çektirmek için yaristi. Yapilan oylamanin ardindan kongre sona erdi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı