Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

YEYEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

YEYEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bayramların birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu söyleyen Türk Enerji Sen Adana Çukurova Şube Başkanı Mehmet Yeyen“Mutlu anların çoğaldığı, huzur, mutluluk ve sağlık dolu nice bayramlar dileğiyle

YEYEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bayramlarin birlik ve beraberlik duygularinin en yogun yasandigi günler oldugunu söyleyen Türk Enerji Sen Adana Çukurova Sube Baskani Mehmet Yeyen“Mutlu anlarin çogaldigi, huzur, mutluluk ve saglik dolu nice bayramlar dilegiyle tüm üyelerimiz basta olmak üzere Adana halkina  sevgilerimi, saygilarimi sunarim” dedi.

Bayramlarin tüm ailenin bir araya geldigi günler oldugunu ifade eden Yeyen, “Geçtigimiz yillarda tüm dünyayi etkisi altina alan salgin nedeniyle zor zamanlar geçirdik. Bayramlarda sevdiklerimizle bir arada olmak, bayram nesesini hep birlikte yasamak duygusuna hasret kaldik. Nihayet bu sene sevdiklerimize rahat rahat sarilacagimiz, hep birlikte olacagimiz bir bayrami kutlayacagiz. Tedbiri elden birakmadan hep birlikte bu mutlulugu yasayacagiz. Bu duygu ve düsüncelerle kardesligin, barisin ve huzurun hakim oldugu bir dünya dilegiyle tüm halkimizin Ramazan Bayraminizi kutlar, saglikli günler dilerim” diyerek sözlerini bitirdi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli