Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

YRP PARTİSİ SEYHAN İLÇE BAŞKANI AKBULUT’TAN KADIN MUHTARA ZİYARET

YRP PARTİSİ SEYHAN İLÇE BAŞKANI AKBULUT’TAN KADIN MUHTARA ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Seyhan ilçe Başkanı Abdulkadir Akbulut, Yeşil Yurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin’i ziyaret ederek  destek verdi.

Bir süre önce Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdür yardımcısı  Sabahattin Aygün tarafından tehdit  edildiğini iddia eden Yeşilyurt Mahalle Muhtarı  Günay Şahin’e destek amaçlı giden Yeniden Refah Partisi Seyhan ilçe Başkanı Abdulkadir Akbulut, konu hakkında bilgi aldı.

Yeniden Refah Partisi Seyhan ilçe Başkanı Abdulkadir Akbulut  yaptığı açıklamada yaklaşık 60 bin seçmeni olan Yeşil Yurt mahallesinin Muhtarı Günay Şahin hanım efendiye yapılan bu saygısızlığı hiçbir siyasi partinin kabullenmediğini belirterek vatandaş tarafından seçilmiş, Sadece Mahallesine hizmet etmek için gece gündüz mücadele eden muhtarımıza ödül verilmesi beklenirken aksine tehdit   edilip susturulmaya çalışılmaktadır Seyhan Belediye yetkililerinden tehdit değil çözüm üretmeleri gerekmektedir. Bu tehdit muhtarımıza değil tüm mahallelilere yapılan bir eylemdir diyerek, tepkisini koydu.

Seyhan Belediyesinin Kadınlara verdiği değerin ise bu olaydan sonra sınıfta kaldığını ifade eden Başkan Akbulut, Yeşilyurt Mahalle Muhtarımız sayın Günay Şahin’in her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, Yeniden Refah Partisi Seyhan ilçe Başkanlığı olarak,tüm muhtarların yanında olduklarını söyledi  



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı