Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

YÜREĞİR’DE 10 MAHALLEYE 10 YENİ PARK

YÜREĞİR’DE 10 MAHALLEYE 10 YENİ PARK

BAŞKAN KOCAİSPİR: “YÜREĞİR’DE PARKSIZ MAHALLE KALMAYACAK”

YÜREGIR’DE 10 MAHALLEYE 10 YENI PARK

Yesil alan ve park çalismalarina hiz veren Yüregir Belediyesi, parki olmayan mahalleleri parklarla bulusturuyor. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüregir’de parksiz mahalle birakmayacagiz” dedi.

Göreve geldigi günden bu yana ‘Bizim Derdimiz Insan’ slogani ile insan odakli projelere imza atan Baskan Kocaispir, ilçenin gelisimi ve dönüsümü için yogun bir çalisma yapiyor. 2020 yili içinde 8 adet çocuk oyun ve dinlenme alanini hayata geçiren Yüregir Belediyesi, 49 mevcut parkin da insaat ve tadilat islerini tamamladi. Devam eden çalismalarla yil sonuna kadar hiç parki olmayan 10 mahalle parkla bulusacak.

Yüregir’de parksiz mahalle birakmayacaklarini belirten Baskan Kocaispir, Camili, Çatalpinar, Gümüsyazi, Kayarli, Pekmezli, Sakizli, Sazak, Yahsiler, Yalnizca ve Yeniköy mahalleleri için ihale sürecinin basladigini söyledi.

Baskan Kocaispir, “Yüregir’imiz devasa kamu ve özel sektör yatirimlari ile Adana’nin yeni cazibe merkezi olma yolunda hizla ilerliyor. Dogru planlama ve yönetimle çevreye duyarli, yasayanlarin memnun, görenlerin yasamak istedigi bir Yüregir için çalisiyoruz. Park Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz ilçemizde bulunan parklarin ve yesil alanlarin bakimlari ile iyilestirme çalismalarini aksatmadan yaparken bir taraftan da ilçemize yeni parklar ve yesil alanlar kazandiriyoruz. Biliyoruz, hiç parki olamayan kirsal mahallelerimiz var. Bir program dahilinde bütün mahallelerimizi parklarla donatacagiz” seklinde konustu.



  • Pazar 32.4 ° / 21.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.4 ° / 21 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 28.1 ° / 19.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu