Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Yüreğir Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Veriyor

Yüreğir Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Veriyor

Yüreğir Belediyesinin pandemi sürecinde başlattığı ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti devam ediyor.

Özellikle pandemi süreci ile birlikte son yillarda giderek artan psikolojik ve aile içi sorunlara çözüm odakli yaklasilmasi konusunda bireyleri desteklemeyi amaçlayan Yüregir Belediyesi, depresyon, aile içi iletisim problemleri, panik atak, çocukluk korkulari, dikkat eksikligi gibi rahatsizlik olusturan hallerin giderilmesinde vatandaslara ücretsiz psikolojik danismanlik destegi sunuyor.

Uzman Psikolog Nur Aydogan, haftada iki gün çocuk, ergen, yetiskin danismanligi, grup terapisi ve aile terapisi konularinda danismanlik hizmeti veriyor. Yapilan görüsme ve tetkikler sonucunda psikolojik tedavi ya da psikiyatrik müdahale gereksinimi olan vatandaslar vakit kaybetmeksizin hastanelere yönlendiriliyor.

 

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir; “Hayat maalesef her zaman iyi gitmeyebiliyor. Bazen kendimizi karamsar ve güçsüz hissedebiliyoruz. Sevinçler kadar acilar da hayatin bir gerçegi. Iste böylesi dönemlerden geçen vatandaslarimiza destek olmak, yalniz olmadiklarini hatirlatmak için ücretsiz psikolojik danismanlik hizmeti veriyoruz.” dedi.

Yüregir Belediyesinin tüm ilçe sakinlerine ücretsiz olarak sundugu psikolojik danismanlik hizmetlerinden yararlanmak isteyenler; 444 80 44 çagri merkezini arayarak basvuruda



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli