Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yüreğir Belediyesi su oyun parklarına yoğun ilgi

Yüreğir Belediyesi su oyun parklarına yoğun ilgi

SU OYUN PARKLARI YÜREGIRLI ÇOCUKLARIN EGLENCE MERKEZI OLDU

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, yeni açilan 3 adet su oyun parkinin ilçedeki çocuklarin yeni eglence merkezi oldugunu belirtti. 9 günlük Kurban Bayrami tatilinde sehir disina çikma firsati bulamayan aileler ve çocuklari su parklarinda eglenme firsati buldu. Yogun ilgi gören su oyun parklarindan yaklasik 10 bin kisi faydalandi.

Yüregir’de hizmetlerin her alanda kesintisiz devam ettigini belirten Baskan Kocaispir  ‘7’den 70’e her yasa hitap eden belediyecilik anlayisi ile çalismalarimizi devam ettiriyoruz. Sulama kanallarina giren çocuklarimiz her an bogulma tehlikesi ile karsi karsiya. Girilmesi yasak olan kanallarda her yil onlarca insanimizi maalesef kaybediyoruz. Bu olaylarin önüne geçmek için hizmete açtigimiz su oyun parklarimizdan yaz aylarinda her gün binlerce çocugumuz güvenli ve ücretsiz bir sekilde yararlanmaktadir. Bunun yani sira hizmete açtigimiz yari olimpik yüzme havuzlarimiz vatandaslarimiza yilin 12 ayi hizmet vermektedir. ’seklinde konustu.

Köprülü, Atakent ve PTT Evlerinde hizmete açilan su oyun parklarinin bakimlarinin ve kontrollerinin düzenli olarak yapildigini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ‘Su oyun parklarimiz haftanin 6 günü 10.00-12.00- ve 15.00-19.00 saatleri arasinda ücretsiz olarak hizmet vermeye devam ediyor. Pazartesi günü ise genel bakim yapiliyor. Çocuklarimiz yasak ve tehlikeli olan sulama kanallarindan degil, kontrolleri düzenli olarak yapilan ve güvenli olan su oyun parklarimizdan faydalanmalarini istiyoruz.’ diyerek Yüregir’de her kesimin faydalanacagi ve vatandaslarin yasam standartlarini yükseltmek için çalismaya devam ettiklerini belirtti.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı