Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yüreğir Belediyesi Yaz Spor Okulları Start Aldı

Yüreğir Belediyesi Yaz Spor Okulları Start Aldı

Yüreğir Belediyesinin her yıl gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı.

Yüregir Belediyesinin her yil gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenledigi Yaz Spor Okullari kapilarini açti.

Futboldan Badminton’a kadar 16 farkli bransta düzenlenen spor okullarina bu yil 6 bin 152 çocuk kayit yaptirdi. Yüregir Belediyesinin çocuklari çevrenin zararli etkilerinden uzak tutmak, yaz boyunca verimli ve eglenceli vakit geçirmelerini saglamak ve gizli kalmis yeteneklerini açiga çikarmak amaciyla her yil geleneksel olarak düzenledigi Yaz Spor Okullari, Ertugrul Gazi Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle basladi.

 

Futbol, basketbol, voleybol, badminton, wushu, yüzme, satranç, güres, muay thai, dart, tenis, masa tenisi, taekwondo, karate, pilates ve jimnastikten olusan 16 branstaki kurslarda egitim alacak sporculardan basari gösterenler Yüregir Belediyesi Spor Kulübü’nün alt yapi takimlarinda yer alacak. Bu yil 6 bin 152 çocugun kayit yaptirdigi kurslarda alaninda uzman egitmenler görev yapacak. Spor kurslari Ertugrul Gazi Spor Kompleksi, PTT Evleri Spor Salonu ve Akdeniz Spor Salonu basta olmak üzere ilçe geneli 47 merkezde verilecek.

Yaz Spor Okullarinin açilisina katilan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, minik sporcularla yakindan ilgilendi. Çocuklarin yaz spor okuluna gösterdikleri ilginin memnuniyet verici oldugunu belirten Baskan Kocaispir, “Yüregir’de spor kurslarimiz yil boyu kesintisiz devam ediyor. Bunun yani sira çocuklarimizin keyifli bir yaz geçirmelerini saglamak, onlara sporu sevdirmek ve yeteneklerini gelistirmeleri için yaz spor okullarimizi baslatiyoruz. Formadan spor malzemesine kadar bütün ihtiyaçlarini ücretsiz karsiliyoruz. Insallah burada egitim alan çocuklarimiz ilerde ülkemize hizmet edecek büyük sporcular olacaklar. Bize emanet edilen yavrularimiza gözümüz gibi bakacagiz. Çocuklarimiza harika bir yaz tatili diliyorum.” seklinde konustu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı