Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yüreğir'de Arabada Sinema Günleri...

Yüreğir

ARABADA SİNEMA GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

ARABADA SINEMA GÜNLERINE YOGUN ILGI

Yüregir’de vazgeçilmez eglencelerden biri haline gelen ‘Araba’da Sinema Günler’ artik geleneksel hale geldi. Bu yil 3.sü gerçeklestirilen etkinlikte binlerce Adana’li dev ekranlarda yayinlanan sinemalari aileleri ile birlikte izlediler. Dilberay ve Bergen filmlerine büyük ilgi gösteren Yüregirli vatandaslar bugün ise Müslüm filmini izleyecek. Film izlemeye gelen vatandaslara Yüregir Belediyesi patlamis misir ve gazoz ikram ediyor.

 

Yüregir’de arabada sinema günü etkinliklerine vatandaslarin yogun ilgi göstermesi nedeniyle geleneksel hale getirdiklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ‘Yaz aylarinda vatandaslarimizin en büyük eglencelerinden biri olan Araba ’da Sinema Günleri’ ne Dilberay ve Bergen filmiyle basladik.

28Temmuz Persembe günü ise Müslüm filmi Yüregir Millet Bahçesinde gösterimde olacak. Aileleri ile sinema izlemeye gelen vatandaslarimiza patlamis misir ve gazoz ikram ediyoruz.  Adanali vatandaslarimiz arabada sinema günlerini çok sevdi. Çocuklarimizin ve gençlerimizin hafizasinda güzel bir ani olarak kalacaktir’ diyerek etkinlige yogun ilgi gösteren bütün vatandaslara tesekkür etti..

PERSEMBE MÜSLÜM GÖSTERIMDE OLACAK

Araba ’da sinema etkinliginin son gününde ise arabesk müziginin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikâyesinin anlatildigi film ile sona eriyor.. Unutulmaz ses sanatçisinin inis ve çikislarla dolu yasaminin anlatildigi filmde, Müslüm Gürses’in milyonlari etkileyen müzigine, çocuklugundan ölümüne kadar geçen zamanda yasamina etki eden olaylar beyaz perdeye yansitiliyor.

 

VATANDASLARDAN BASKAN KOCAISPIR’E TESEKKÜR

Adana’nin farkli mahallelerinden ailelileri ile birlikte sinema izlemeye gelen vatandaslar ‘Araba ’da Sinema Günlerini çok begendiklerini söyleyerek Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’e tesekkür ettiler. Kendileri için güzel ve farkli bir etkinlik oldugunu söylediler.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı