Bugün, 22 Eylül 2024 Pazar

Yüreğir’de Aşure Bereketi...

Yüreğir’de Aşure Bereketi...

BAŞKAN KOCAİSPİR AŞURE İKRAM ETTİ

BASKAN KOCAISPIR ASURE IKRAM ETTI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, belediye hizmet binasinda vatandaslara ve personele asure ikram etti. Yüregir Belediyesi, Muharrem ayi dolayisiyla belediye hizmet binasinda asure etkinligi düzenledi. Dualarla kurulan kazanlarda hazirlanan asureler belediye çalisanlarina ve vatandaslara ikram edildi. Etkinlige katilan Baskan Kocaispir, Muharrem ayinin ülkemize ve Islam âlemine hayirlar getirmesini diledi.

“ASURE DAYANISMANIN VE BIRLIGIN SEMBOLÜDÜR”

Asurenin, paylasmanin, dayanismanin ve birligin sembolü oldugunu ifade eden Baskan Kocaispir, “Son zamanlarda bir taraftan yanginlarla, bir taraftan sel afetleri ile ülke olarak hepimiz zor günler yasadik. Ama inaniyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri de insallah atlatacagiz. Muharrem ayinin birlik, beraberlik ve kardeslik duygularimizin daha da pekismesine, tüm olumsuzluklarin sona ermesine vesile olmasini diliyorum.

 

Belediyemize bagli tüm birimlerde özveriyle çalisan tüm mesai arkadaslarima emeklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Allah, yaptigimiz asure hayrini kabul etsin.” seklinde konustu.

Asure ikram edilen vatandaslar ve belediye çalisanlari Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Pazar 26.1 ° / 19 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 29.1 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Salı 29.6 ° / 19.8 ° Güneşli