Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Yüreğir’de Büyük Yol Hamlesi

Yüreğir’de Büyük Yol Hamlesi

3 YILDA 261 BİN TON SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ

3 YILDA 261 BIN TON SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in baslattigi yol hamlesi araliksiz devam ediyor. Son 3 yilda Yüregir genelinde 261 ton sicak asfalt döküldü.

 

Yüregir Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Baskan Kocaispir’in ‘Yüregir Için Düstük Yollara’ sloganiyla baslattigi yol hamlesi kapsaminda ilçenin degisik noktalarindaki yol yapim ve onarim çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

 

2 asfalt kaplama, 2 sathi kaplama, 3 yama ve 1 parke onarim olmak üzere günlük 8 ekip Yüregir’in yollarini yeniliyor. Bir taraftan görev alani sokaklarda sicak asfalt çalismasi yapan ekipler, bir taraftan da altyapi çalismalari nedeniyle deforme olan yollari onariyor. Son 3 yilda ilçe genelinde 261 ton sicak asfalt çalismasi yapildi.

 

Son olarak PTT Evleri, Levent, Güzelevler, Köprülü, Dogankent, Çamlibel ve Danisment Mahallelerinde sicak asfalt döken ekipler belirlenen bir program dahilinde ilçe genelinde sokak sokak çalismalarini sürdürüyor.

ASFALT ÇALISMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDIYOR

Yol hamlesinin devam ettigini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüregir Belediyesi olarak asfalt ve yeni yollar konusunda ciddi çalismalar gerçeklestirdik. Insanlarimizin ulasimini kolaylastirmak ve konforunu saglamak amaciyla ilçemizin birçok bölgesinde asfalt, kaldirim ve parke yol çalismalarimiz araliksiz devam ediyor. Bugün de ekiplerimiz PTT Evleri Mahallesi 3783 sokagimizin asfalt serimini tamamladilar. Ekiplerimize tesekkür ediyor, mahalle sakinlerimize hayirli olmasini diliyorum.” dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli