Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Yüreğir'de samimi sohbet...

Yüreğir

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Ulubatlı Hasan Kültürevinde gerçekleştirilen çay simit sohbetinde kursiyerler ve mahalle sakinleri ile buluştu.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Ulubatli Hasan Kültürevinde gerçeklestirilen çay simit sohbetinde kursiyerler ve mahalle sakinleri ile bulustu.

Saglik ocagi ve kütüphane müjdesi veren Baskan Kocaispir, zehir tacirlerine asla göz açtirmayacaklarini söyledi. Esi Raziye Kocaispir’in de katildigi toplantida, Av. Nursel Yakar ve Uzman Psikolog Nur Aydogan, çocuk istismari konusunda aileleri bilgilendirdi.

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 15 usta ögretici, 22 grup kurs ve 367 aktif kursiyerin bulundugu Ulubatli Hasan Kültürevinde, usta ögreticiler, kursiyerler ve mahalle sakinleri ile çay simit sohbetinde bir araya geldi. Baskan Kocaispir’in esi Raziye Kocaispir, Kültür Isleri Müdürü Sinan Nacar, Sehit Samet Saraç Halk Egitim Merkezi Müdür Yardimcisi Perihan Aydin, Av. Nursel Yakar ve Uzman Psikolog Nur Aydogan’in da katildigi toplantida mahalle sakini kursiyerler talep ve önerilerini Baskan Kocaispir ile paylasti.

‘ASLA GÖZ AÇTIRMAYACAGIZ’

Ulubatli Hasan Mahallesi’nin genel sorunlarini çok iyi bildiklerini, özellikle zehir tacirlerine yönelik ilgili kurumlarla siki temas ve isbirligi içinde yogun bir çalisma yaptiklarini kaydeden Baskan Kocaispir, valilik, kaymakamlik ve emniyet birimleri ile yakin takipte olduklarini belirterek, “Zehir tacirlerine asla göz açtirmayacagiz, müsaade etmeyecegiz ve mücadelemizi kararlilikla sürdürecegiz” dedi.

 

SAGLIK OCAGI VE KÜTÜPHANE MÜJDESI

Samimi bir sohbet ortaminda gerçeklestirilen toplantida mahalle sakini kursiyerleri tek tek dinleyen Baskan Kocaispir, mahallenin ihtiyaci olan saglik ocagi konusunda üzerlerine düseni yapacaklarini söyledi, kütüphane sözü verdi. Talep, öneri ve memnuniyetlerini birebir ileten kursiyerler, devam eden kurslar ve yapilan çalismalar için Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.

UZMANLAR AILELERI BILGILENDIRDI

Toplantida Av. Nursel Yakar ve Uzman Psikolog Nur Aydogan, çocuk istismari, çocuk haklari, çocuklarla iletisim, aile içi iletisim ve kadina yönelik siddet konularinda aileleri bilgilendirdi. Av. Yakar, “Çocuklarinin haklarini çocuklardan önce anne babalar olarak biz korumaliyiz” derken, Uzm. Psikolog Aydogan ise çocuk istismarini önlemenin, çocuga ‘hayir’ demeyi ögretmekle baslayacagini vurguladi.

 



Anahtar Kelimeler: Yüreğir'de samimi sohbet...
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı