Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yüreğir’e 40 Milyonluk ‘Elektrik’ Yatırımı

Yüreğir’e 40 Milyonluk ‘Elektrik’ Yatırımı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in sıkı takibi ve yoğun girişimleri ile 2021 yılında 10 milyon TL’lik elektrik yatırımı yapılan ilçeye, 2022 yılında 30 milyon TL’lik yatırım hedefleniyor.

Yüregir Belediyesi ile Toroslar EDAS, ilçede yasanabilir mekanlarin olusumu ve daha kaliteli, kesintisiz elektrik kullanimi için isbirligine devam ediyor. 2021 yilinda 10 milyon TL elektrik yatiriminin yapildigi Yüregir’e, 2022 yilinda 30 milyon TL’yi bulacak yatirim planlaniyor

Çalismalar kapsaminda bir araya gelen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ile Toroslar EDAS Dagitim Direktörü Mehmet Kayaci, Yüregir’de sokak sagliklastirmasi kapsaminda ilçede elektrik altyapisinin yenilenmesi adina yapilan ve yapilacak çalismalari masaya yatirdi. Görüsmeye belediye baskan yardimcilari, belediyenin ilgili birim müdürleri ile Toroslar EDAS Yatirim Planlama ve Yapim Isleri Müdürleri ve uzmanlari da katildi.

Resim önizlemesi

KALITELI HIZMET KESINTISIZ ELEKTRIK

Devam eden çalismalarla ilgili bilgi veren Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, son 3 yilda ilçede birçok mahalleyi kapsayan elektrik yenileme çalismalari gerçeklestirdiklerini söyledi. Modern ve daha yasanabilir bir sehir olusturabilmek için elektrik hatlarinin yer altina alinip ihtiyaç duyulan yerlere daha büyük güçte trafo tesislerinin yapilarak kaliteli elektrik kullanimini saglayabilmek amaciyla Toroslar EDAS ile isbirligi yaptiklarini ifade eden Baskan Kocaispir, vatandaslarin artan elektrik ihtiyacinin kaliteli ve kesintisiz karsilanabilmesini hedeflediklerini dile getirdi.

 

2021’DE 10 MILYONLUK YATIRIM

Yüregir Belediyesi ile Toroslar EDAS’in birlikte yürüttügü projeler kapsaminda 2021 yilinda 5 ayri mahallede çalisma gerçeklestirildigini kaydeden Baskan Kocaispir, yaklasik 10 milyon TL’yi bulan bu çalismalar kapsaminda Sariçam Deresi’nin her iki yolunun çift tarafli olarak aydinlatildigini, sokak sagliklastirmalari ile 19 Mayis, Çamlibel, Kisla, Köprülü ve Kazim Karabekir mahallelerinde yeni trafo tesisleri yapilarak elektrik hatlarinin yer altina alindigini söyledi.

 

2022’DE HEDEF 30 MILYON

Yüregir Belediyesi ile Toroslar EDAS arasinda yapilan isbirligi ile 2022 yilindan itibaren programa alinmasina karar verilen 6 elektrik projesinin bedelinin yaklasik 30 milyon TL’yi bulacagini açiklayan Baskan Kocaispir, “2022 yilinda Sariçam Deresi’nin her iki tarafinin aydinlatma çalismalarina devam edilecek. Mustafa Kemalpasa Bulvari’ndaki aydinlatmalar yenilenecek. Basak, Yavuzlar, Akincilar ve Ulubatli Hasan Mahallelerimizde elektrik hatlari yer altina alinarak ilave trafo tesisleri hayata geçirilecek. Ayrica ihtiyaç duyulan mahallelerimiz için de planlama çalismalarimiz devam edecek.” seklinde konustu.

 


  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı