Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Yüreğir Belediye Şantiyesi Yenileniyor...

Yüreğir Belediye Şantiyesi Yenileniyor...

Yüreğir Belediye Şantiyesi Yenileniyor...

Yüregir Belediyesi’nin PTT Evleri Mahallesi’nde bulunan Makine Ikmal Bakim ve Onarim Müdürlügü yenileniyor. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Kamu kaynaklarini dogru kullanarak daha yasanabilir bir Yüregir için çalisiyoruz’ dedi.
Bünyesinde Makine Ikmal Bakim ve Onarim Müdürlügü’nün yani sira Temizlik Isleri, Park ve Bahçeler ve Fen Isleri Müdürlügünü bulunduran Yüregir Belediyesi santiyesi bakim ve onarimdan geçirilerek yenileniyor.


Çalisma bürolari, demir atölyesi, insaat ve yol birimlerine ait atölyeler, makine ikmal bakim ve onarim atölyeleri ile tüm araçlarin park edilebilecegi araç parki Yüregir ilçe sakinlerine yakisir bir sekilde daha verimli hizmet üretilmesi amaciyla modernize ediliyor.
Bu kapsamda alinan yeni araçlar da belediye araç parkuruna kazandirildi. 7 adet çöp kamyonu, 6 adet çöp taksi, 3 adet mini süpürge, 2 adet cenaze araci, 9 adet çift kabinli kamyonet, 2 adet kazici-yükleyici, 1 adet asfalt yama silindiri toplamda 30 yeni araç Yüregirli’nin hizmetine sunuldu.


Bütün belediye araçlarinin bakim ve onarimini düzenli bir sekilde yapan Makine Ikmal Bakim ve Onarim Müdürlügü ayrica ilçe sakini engelli bireylerin araçlarina bakim ve onarim hizmeti vermeye basladi.
Giysi kutulari ve özellikle kirsal mahalleler için otobüs duraklari üreten santiye çalisanlari, kanal üzerine yerlestirilen yaya köprülerinden, Park ve Bahçeler Müdürlügü’nün parklara yerlestirdigi oturma banklarina kadar birçok ürünü belediyenin öz kaynaklari ile imal ediyor.

 

Yaptiklari çalismalarda mevcut kaynaklarin dogru ve yerinde kullanilmasi ilkesini benimsediklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Kamu kaynaklarinin vatandaslarimizin yararina kullanilmasi için çalisiyor, hizmet ettigimiz ilçe sakinlerimize daha yasanabilir bir sehir için çaba sarf ediyoruz. Hizmetlerimizi üretirken bir yandan da daha iyi hizmet ve çalismalar üretebilmek amaciyla belediyemizin birimlerinin de fiziki mekanlarini ve tesislerini iyilestirmeye, gelistirmeye çalisiyoruz. Bu bilinçle yenileme çalismasi yaptigimiz santiyemiz artik üretime de basladi. Yüregir’imize hayirli olsun” dedi.



  • Cumartesi 30.9 ° / 21.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 26.1 ° / 19 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 29.1 ° / 19.5 ° Güneşli