Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

YÜREĞİR BELEDİYESİ KORONA ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

YÜREĞİR BELEDİYESİ KORONA ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

YÜREĞİR’DE YOĞUN DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPILIYOR

BASKAN KOCAISPIR: “HEP BIRLIKTE BU ZOR GÜNLERI ASACAGIZ”

Yüregir Belediyesi korona virüsün yayilmasini engellemeye yönelik tedbirleri artirdi. Halkin yogun olarak kullandigi ortak alanlar özel araçlarla dezenfekte ediliyor. Vatandaslari toplum sagligi için gerekli tedbirleri almaya ve kalabalik yerlerde bulunmamaya davet eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüregir’in dört bir yaninda dezenfekte çalismalarimiz devam ediyor. Bu süreçte hijyen kurallarina mutlaka uyalim. Hep birlikte bu zor günleri asacagiz” dedi.

Virüsün yayilmaya basladigi ilk andan itibaren çalisma baslatan Yüregir Belediyesi, tüm dünyada yayilan korona virüse karsi ilçede basta ortak kullanim alanlari olmak üzere, caddeler, pazar yerleri, parklar, çöp konteynerleri, toplu ulasim araçlari ve duraklari özel olarak hazirladigi araçlar ve ekiplerle dezenfekte ediyor.

Halkin sagliginin her seyden önemli oldugu vurgulayan Baskan Kocaispir, “Korona virüsü konusunda tüm önlemlerimizi aldik. Ilçemizin dört bir yaninda toplu halde bulunulan ortak alanlarda ekiplerimiz yogun dezenfekte çalismasi yapiyor. Bu süreçte çok dikkatli olunmasi gerekiyor. Özellikle Saglik Bakanligimizin açikladigi hijyen kurallarina mutlaka uyalim. Toplumu panige sevk edecek provokatif sosyal medya hesaplarina karsi dikkatli olalim. Dogru bilgiye ulasmak için resmi kaynaklari takip edelim. Hep birlikte bu zor günleri asacagiz.

Salgin nedeniyle firsatçilik yapanlara göz yummayacaklarini belirten Baskan Kocaispir, “Firsatçilik yapan, ürün stoklayan, fahis fiyat uygulayan isyerlerine Ticaret Bakanligi’na bagli ekipler ve Yüregir Belediyesi Zabita ekiplerimiz tarafindan denetimler devam ediyor. Firsatçilara kesinlikle göz yumulmayacak.” seklinde konustu



  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı